Mamičky, prosím Vás, kde kupujete oblečenie detickam? Myslím také, ktoré sa po chvíľke nezačnú zmolkovat, skracovať alebo blednut. Ďakujem.
Vselikde, no väčšinou v H&M.
Unique, Mirau, Just cute, Rebel, Zuppa, Bubbe - všetko kvalitné slovenské značky.
@pavluska777 Ja aj v bonprixe, v lidli, h&m, lindex, sinsay... Sinsay nic moc, v bonprixe podla zlozenia, ale prekvapuje ma lidl, co sa kvality tyka, fakt v poho 🙂
Vecsinou v hummane alebo čínsky obchod,z internetu ,v októbri alebo novembri som staršiemu čiapky kupovala v sinsay,ale mám ešte kopu veci od známych takže veľa nekupujem...ale ozaj najskôr do toho sekacu zbehnem
Pre najmenšiu hlavne Lindex, pre staršie deti už nemajú tie veci až také pekné, ale kvalita je dobrá, aj keď staršie kolekcie bývali kvalitnejšie. Na parádu kupujem hlavne zo Zuppy, majú nádherné veci aj kvalitné 🙂
@pavluska777 H&M, Next, Lindex alebo Newbie, z tychto obchodov ma 90% oblecenia.
Na 90% Next, čo potrebujem rýchlo kúpiť tak H&M a Zara keďže ich mám po ruke
@pavluska777 ja na modrom koniku 🤣 ale teda znacky lidl h&m c&a lindex rakusky hofer a erstings family su kvalitne. Veci znaciek pepco sinsey kik su kvalitou horsie
@pavluska777 Next, Lindex, niekedy FF