Kde kupujete chlapčenské oblečenie?

sesilia
10. okt 2011

Kde kupujete chlapcenske oblecenie? Potrebovala by som dobru kvalitu za rozumnu cenu. Maly ma pomaly 9 mesiacov, doteraz sme vacsinu kupovali v Tescu ale za chvilu nam v tom dojcenskom oddeleni nebude nic dobre a tie veci pre vacsich chlapcov su tam biedne. Dajte nejake tipy.

gp2000
11. okt 2011

ja som nakupovala v Takku,ale len ked boli akcie,lebo inak sa mi to tam zda moooc drahe na detičky.Napr.včera som kupila košelu taku peknu flanelovu s kapucnou,ktora je podšita takou bavlnenou látkou,a modru kockovanu tiež podšitu s roll-up rukávmi,no a pointa že pred týždom som tam bola pozrieť a mali ich za 12,99e a druhu za 16,99e a teraz som kupila za 4,99 a 6,99e,ale ja kupujem velk,104,ale aj maličke maju dosť často v akcii,tak ak maš Takko predajnu blizko vyskušaj.Mne sa Takko a Tesco najviac páčia,lebo na dievčata zoženie všade a koooopec pekneho,ale na chlapcov len vynimočne na niečo natrafiš.Alebo aj v KIK som kupovala menšie vecičky.Tiež pekne.

sante81
11. okt 2011

mam obehané všetky obchody v meste, a v čisto detskych obchodoch nenakupujem vôbec, pretože su všetky u nas značkové. našla som však obchodík so zmiesanym tovarom , kde sa daju kupiť pekné kvalitné tepláčky za 4e, vtedy kupim aj viac kusov. v tescu sa dá kupiť aj pre staršie dieta, ale nakupujem tam len vtedy ked su zlavy a opat vačšie a do zásoby. takže je to o chodení, a hladaní. vačšinou sa však všetko minie ked dostanu tovar.

sisaha
11. okt 2011

@sesilia skus HM, CA, tam sa tiez niekedy da najst za dobre ceny. Pripadne zbehni do Rakuska do Viedne do Shoppingu.

damiankad
11. okt 2011

My kupujeme v Takku, v Kiku, v Tescu, v H&M a v detských...ale v tescu už málinko..lebo ako si už písala..nejdeš tam na väčšieho chlapčeka nič pekné kúpiť...

zuzana76
11. okt 2011

HM, Zara, Lindex, Next,

ichbinich
11. okt 2011

H&M, C&A, aj Tesco, maloco v Benetone, ale suseda si Beneton vychvaluje (ale ona ma dievca). Podla mna praveze Tesco ma najmenej priser a supermanov na veciach pre malych chlapcov v porovnani s HMkom.
Tu v Rakusku je aj Ernsting's Family (maju take duhove logo, mozno su aj Shopping City Süd), tam som videla pekne veci.
Niekedy kupim nieco aj v Eduscho, s kvalitou som spokojna.
Susedka Francuzska mi vravela, ze veci, co predava Carrefour, maju tiez dobru kvalitu. Takze nabuduce na Slovensku prepadnem aj Carrefour, nie len Tesco 😀
Zara ma celkom pekne veci, ale niektore su moc dospelacke 😉
Next je poriadne drahy, aspon ten v Blave, dakujem, neprosim.
No a v sekacoch sa daju najst takmer nenosene krasne veci za par penazi 😉

janinah
11. okt 2011

3/4 vecí z internetových bazarových stránok,aj nové veci 😉 nepotrpím si na značkové aj ked nejaké máme....už málokedy sa s malým trepem do mesta hľadať,skúšať...ešte tak obuv,to áno

hoogy
11. okt 2011

@sesilia celkovo na chĺapca je to biednejsie ako na dievcatka🙂 ale ja nakupujem HM,CA, beneton a erstings family sem tam(ale to je len v rakusku).zvykla som aj v nexte,ale pre vacsich chlapcov tam uz nemaju bohvie aky vyber. zara sa aj mne paci ale malokedy sa tam dostanem.

ichbinich
11. okt 2011

Este ma napadlo, ze ak sa uz niekto vyberie do SCS pri Viedni, aj Toys'R'Us, Baby1One, Muki Toys and More, XXXLutz maju aj oblecenie pre babatka a male deti.

lenka112
11. okt 2011

HM, Next, Tesco a Takko. Na chlapčekov je to dosť biedne, pre dievčatká je tých vecičiek oveľa viac. 😒 😒

anjelicek26
11. okt 2011

Hm, next, s oliver, gap, C&A... ako kedy. Nahodou nemam pocit, ze by bolo malo pre chlapcov, aspon nie do velkosti 86-92, potom je to uz redsie - ale to je tak aj u dievcatiek 😖

m.i.r.i
11. okt 2011

vela nakupujem v internetovych obchodoch, je ich vela super..aj na mimibazare maju maminky dobre kontakty a predavaju dobre veci z UK napriklad, co je ovela lacnejsie ako u nas...nakupila som tak uz vela pyzamiek, teplacikov, bodyniek, triciek..tiez z nextu sa da z UK doviezt viac a za lepsie ceny ako u nas..ale v kamennych ked uz musim, tak tiez uz spominane Tesco, H&M a C&A.

manila421
14. okt 2011

@zuzana76 nakupuijes aj cez net niekde?

zuzana76
14. okt 2011

@manila421 Lindex cez net, ked to nemaju v pobocne predajni v NR, halens cez net, pripadne ak sa mi nieco zapaci v Bonprixe - odtial mam pre syna teplaky -3-pack za 17 eur a celkom kvalitne, alebo z neckermannu mal vetrovku a oteplovacky, teraz ma z halensu cely komplet, a vcera som akurat navstivila Hm a Lindex a nakupila ciapky a nohavice a spodky a tricka s dlhym rukavom. My potrebujeme uz velkost 116 a tento sortiment je uz dost biedny. takze kombinujem ako sa da. Letne veci ma Zara, CA, HM, Lindex a este do skolky mu chcem nakupit uplne obycajne tricka z Tesca, s dlhym rukavom, lebo tak tam by asi take krajsie ponicil.

manila421
14. okt 2011

@zuzana76 dakujem za radu, mne sa najlepsie z obyvacky nakupuje v klude. kupujem vybavicku , jaaaj tie veci male su take zlate.vsetko by som to skupila

zuzana76
14. okt 2011

@manila421 tak ked prvu vybavicku, tak aj v tescu sa daju nakupit pekne veci pre babatko, do velkosti 80 maju pekne aj v tescu, potome ste odporucam Coccodrillo, ale to som nikdy nenakupovala z netu, to jedine asi na MMB mozes popozerat a aj Lindex ma nadherne male vecicky a ak nakupis nad 50 eur, tak mas dorucenie zadarmo, pripadne, neviem ci mate v blizkosti nejaku predajnu lindex, tak ked nemas objednvaku za 50 eur, tak ti to dorucia zadarmo do predajne, ale na vychode netusim, ci su ich predajne, viem,ze je v ZA, BA a NR

chavele
14. okt 2011

Next z UK, Lindex a H&M. V Tesco som nakupovala tak do velkosti 86, potom sa mi uz tie veci nepacili.

ivet1371
29. dec 2011

to je pravda pre chalanov sa zle zhanaju veci.vcera som bola v lindexe v nitre a mali pekne veci aj pre chalanov.dufam ze aj na jar bude aspom taky vyber.pre dievcata mali tiez krasne veci

mariala
14. sep 2013
detskeoblecko
14. sep 2013

skus nazriet na nasu stranku, mame vela krasnych veciciek pre male deticky, ale uz aj vacsie...vacsinou od slovenskeho vyrobcu a v 100% bavlne

ikeashop
30. sep 2013

kompletná detská výbava a oblečenie pre deti 🙂 🙂

tatianka7
30. sep 2013

@gp2000 Presne ako píšeš aj my ,Takko,Kik a Tesco ..a v H&M predajni sa dá kúpiť ozaj lacno,na to,že je to fakt kvalita..Napr.my sme letné kraťasky kúpili za 5.49eur,videla som tam topánočky za 7.99 a pod,my to máme poriadne daleko,ale zase dačo našetrím a urobíme si výlet..aj tak budeme na jar kupovať nový kočík pre druhé bábo a u nás nie je výber 😀

patricia541
Odpoveď bola odstránená
Zobraz