Odkial kupujete oblecko pre babiky? Teda tie kt deti sa hraju s babikami. Mala huci ze chce babiku prezliekat ale tie original co su su nehorazne palky 😒
@luzzia mala ma 6 rokov. Kamosky vraveli ze kupuju z HM atd
tak so 6 rocnou by si to uz mohla aj ty zvladnut, ak teda mas chut a malu namotivujes 🙂 urcite by ste nasli na internete aj nejake navody, videa 🙂
pripadne uvidime, co ti tu povedia ostatne, ale asi zalezi aj ake su velke tie babiky, ked pre ne kupuju v H&M (to akoze normalne najmensie detske oblecenie?)
https://www.dracik.sk/babiky-prislusenstvo/oble...
aj tu na bazare su veci
@luzzia mala ma tusim Baby Annabell a asi ano najmensie pozerala som ze su 50tky a aj 44 ale prepana 20e 😔
Normalne z bazáru najmensie dupacky, body, velkost 52, 56. Kus 1-2 eura. Kupila a boli pre babiky oblecenia na vymenu. Plienky som jej kupila tiez klasicke najmensie pre bábätko, mali male balenia a lacne napr. v akcii do 5 eur ale mala viac kusov na vymenu a mali suchy zips, tak sa dali pouzit opakovane
A potom som dostala aj takú väčšiu bábiku a tu som obliekala ešte do dupaciek a saticiek, čo som nosila ja ako bábätko! Určite by som nekupovala veci z HM pre bábiku, to už radšej chod do Pepca alebo do takých obchodov 😉
Strategicky som odlozila vsetky veci veľkosť 46 a 52 a ked prislo obdobie mala babika toľko obliečka
My sme kupovali vo výpredajoch v Tesco babatkovsku 44 pre bábiky baby born alebo v sekáči.
A viem este ze kamoska kupuje pre baby born na ali obkecko
@liaka v Pepcu maju plienky? 🙂
A este otazocka kupovali ste iba raz alebo doplnate? Ze napr kupite trepnem ... 10 bodyciek a viac uz vobec nie ale dokupujete stale? 🙂
Na barbie kupujem v draciku ale na baby born v sekonde velkost 0,alebo velkost 45-50,ved ked pozrem v draciku tie ceny 39e za overal ....
@hastrmistr veru nenormalne ceny ale poznam takych co aj tak kupia aj co som pozerala tu tak jedna tu ma nenormalnu zbierku 😶😶
Bavlnene plienky mali, latkove raz... Ja uz mam dceru velku, uz nekupujem. Kupila som zo 5 kusov z kazdeho druhu a uz viac nie.
@liaka aha ja som myslela ze klasicke ako pampers
Na baby anabel zober stare novorodenecke oblecenie. Urcite ak nemas ty, tak niekto v rodine ma.
Veď normálne pre deti v pepcu alebo v kiku majú body a podobne veci za pár €..od 44-50 je tuším pre predcasniatka a bude sedieť ako originál pre bábiku ;) alebo z bazosu čo mamičky predávajú po svojich deťoch balíky oblecenia za pár €
@dollyzv z pepca sme mali a obrovske to bolo.
Tak ešte Aliexpress tam je tiež za pár centov,len to trvá pár týždňov kým to príde..ja som minule obzerala v kiku,ale to bolo ozaj také malinké ako pre bábiku..tak skús ešte tam,alebo v tescu
Baby poraďte dajte link na oblečenie pre babiky z aliexpresu mame babiku 43cm a oblečenie je malé potrebujeme 46 oblečenie a všade som len nasla 43
@lubka1709 Aliexpress ťažko.
Aliepress už som objednala newborn
podla toho, ako mas velku dceru 🙂 ja som si robila oblecko pre babiky sama alebo s mamou, sili sme spolu rucne zo stareho oblecenia latok, pripadne strikovali a nie preto, ze by bolo oblecko pre babiky drahe, ale bavilo nas to a mali sme spolocnu aktivitu 🙂 sili sme normalne rucne, ziadne profi na stroji, proste nakreslili na latku vzor (napr. saty pre babiku), vystrihli, zosili zvonka, prevratili, nasili goralky, gombiky, stuzky, snurky, ozdoby.. 🙂