Kde kúpiť papuče do školy veľ. 37?

neliq
17. júl 2019

Ahojte. Kde kupujete papuče na väčšie nohy? Mám doma budúceho tretiaka a bohužiaľ už má 37 nohu. Crocsy nechce, ani klasické ortopedické šľapky. A všetci výrobci, od ktorých sme doteraz nosili, robia do veľ. 36. Už som zúfalá.

ladybug138
17. júl 2019

V deichmanne maju urcite

vendulka80
17. júl 2019

Tak potom jedine sandále z protetiky. Nie ortopedické ale klasické ľahké, take ako na leto. Žiaci behajú po chodbách a treba pevnejšiu obuv aby nedošlo k úrazu. A v tych klasických papučiach strasne smrdia nohy po celom dni.

neliq
autor
17. júl 2019

@ladybug138 práve v deichmane nemaju

ibrunova
17. júl 2019

Jedine sandále.. Ja som to tiež riešila nedávno, jedine crocsy, nič iné som nezohnala.. Jedine v rej veľkosti mali také papuče na zips pre dôchodcov..

rora
17. júl 2019

@neliq ja budem mat druhacku a noha 35/36, klasicke papuce kupujem aj jej aj mladsiemu synovi na stranke sbotex, maju po 37cku https://www.sbotex.sk/index.php?route=product/p...

tiumen
17. júl 2019

@neliq a takéto niečo? Tiež ma to raz čaká, synovi dnes prišli papuče do škôlky (33ky 😂) tipujem že keď nastúpi do 1.ročníka bude mať nohu 35-36 😏

saurian
17. júl 2019

@neliq napr značka Superfit robí niektoré modely klas.papuciek aj v C. 37, ale sú dosť drahé. Inak ja som kúpila také "platenky" 😉 miesto papuc

neliq
autor
17. júl 2019

@rora tak tie by asi mohli byť. On je strašne priebercivy. Ale tie maskacove by mohol chcieť

neliq
autor
17. júl 2019

@saurian to sme mali tento rok, ale strašne rýchlo ich zničil. Cca 1 mesiac 😂

jankapolnicova
17. júl 2019

@neliq dade v kosi pohladaj, ja som minule nasla

lara2010
17. júl 2019
hettinka
17. júl 2019

@neliq no to je to otrasné prechodné obdobie, čo nikde tieto velkosti nemajú ... akoby si chlapci touto veľkosťou neprechádzali ... náš prežil v plátenkách so Sportsdirect, minulý rok mal plátenky z NewYorker a vydržali celý rok 🙂
Alebo som kúpila čierne, modré plátenky na dámskom, len mladý nesmel vedieť, že sú "babské"
Juniorské veľkosti (36-40) majú aj v Humanic a niečo aj v CCC.

Bohužiaľ, mladý nemôže byž prieberčivý a obuť, čo majú. Alebo chodiť v sandálach, alebo bosý...

hettinka
17. júl 2019

@tiumen 45€ za papuče??? Čo im šije? A decku vydržia so šťastím 3-4 mesiace a bud ich rozkope, alebo vyrastie ... alebo oboje.

kika831
17. júl 2019

@neliq ja kupujem detom z eobuv tie superfity na suchy zips. Maly ma 35 velkost a zatial sme problem s velkostou nemali. Ale su teda drahsie. Vyskusaj

zeytin
17. júl 2019

Moja tiez nechcela klasicke papuce, kupovali sme platenky z Protetiky.

janinah
17. júl 2019

sandále z leta vyšúchaj a daj ako prezuvky,do druhého leta mu budú malé,tak nech sa využiju

patka06
17. júl 2019

športové sandále sú najlepšie riešenie

neliq
autor
18. júl 2019

@hettinka No ved presne to, toto je najhoršie obdobie na obuv pre chalana. Tiež často pozerám v damskom. Ale samozrejme to nesmie vedieť :D No ešte popozerám, je to strašne s takouto nohou u chalana.

hettinka
18. júl 2019

@neliq nás má 12 rokov a nohu 43-44. No odkedy mal 41, už kupujem na pánskom.
Neviem, čo si výrobcovia myslia, ale detské končia veľkosťou 35/36 a pánske sú od 40-ky. A medzitým čo? Chlapci majú chodiť bosí???

Skús to CCC, tam som zohnala väčšinou niečo.

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ivana11155
18. júl 2019

@neliq Platenky Befado maju do 38urcite, ako baby vyssie pisali CCC na dobre pokryte detske cisla nad 36.

bibistec
18. júl 2019

Popozeraj aj topanly do vody tie zvyknu byt ohybne a aj tvar niekedy normalny ze siroka spicka nie tie uzke co defotmuju nohu. A typ ako sandalka. Su lacnejsie ako bf papuce.pripadne tie sandale z leta