Kde kúpiť lacné oblečenie pre bábätká?

tinaslukaskom
15. feb 2021

Ahojte prosím vás poraďte mi stránku kde sa dá objednať lacné oblečenie a doplnky pre bábätká...(lebo dať 15€ za body sa mi zdá dosť, či?...) 🙂
Ďakujem.

elementissa
15. feb 2021

Tu. Otvor si bazar a mas tu oblecenia, ze budes preberat 3tyzdne. A vsetko v top stave.

syslik81
15. feb 2021

kup z druhej ruky co predavaju baliky .. tie veci s malo nosene a maju este vela vyuziti..babatko rastie rychlo ja som mala kopu co mala len raz alebo ani tolko nie na sebe

drozdajkahra
15. feb 2021

Sinsay ale kvalita možno ako pepco

jankalukasova
15. feb 2021

@tinaslukaskom chod do tesca.... tam mas za 12,99€ 5ks...ak teda chces nove, alebo bazar.

tinaslukaskom
autor
15. feb 2021

Ďakujem ale potrebujem nové, bude to ako dar, tak nechcem dávať z bazaru... 🙂

marca7
15. feb 2021

Ahoj, ja som tiez kupovala pred 2 tyzdnami ako darcek na reserved, velmi pekne do 5 e 🙂

mary841
15. feb 2021

@tinaslukaskom keď ako dar, tak by som určite už kúpila kvalitu, nemusí to byť zrovna lindex, veď aj HM a next majú pekné oblečenie a kvalitné. Mne sa tak stalo, že niektorí dali oblečko tohto lacného typu a mohla som to rovno do koša hodiť... To radšej nedať nič.

zitaje
15. feb 2021

Ak to chceš ako dar, daj radšej 1ks kvalitného ako 5-balenie lacného, hoci aj v rovnakej cene.

deedol
15. feb 2021

a predsa len pozri aj bazar, len si vyfiltruj nove veci, baby predavaju niekedy este aj s visackami.

punka24
15. feb 2021

@tinaslukaskom my stále z pepca sme kupovali a kvalitou mi prišlo výborne... Minule som pozerala sinsay a keď @drozdajkahra vraví že kvalita podobná pepcu tak vyskúšam aj to... 🙂

zitaje
15. feb 2021

@punka24 ja som kupovala pre moje posledné bábo pár vecí v pepcu, len tak pre radosť, lebo som všetko mala zdedené, ale som si chcela aj ja čosi kúpiť. Po 2-3 praniach boli na tých veciach normálne dierky... strašne nekvalitná bavlna.

drozdajkahra
15. feb 2021

Ešte ma napadol lidlshop

tinaslukaskom
autor
15. feb 2021

🙂 tak našla som nakoniec aj tu na bazariku.... 🙂 ďakujem vám... pekný večer.

maximilie
15. feb 2021

@punka24 zo sinsay kupuj väčšie velkosti, majú dosť male číslovanie
Neviem aká je kvalita z pepca, ale v sinsay dost na prd
Ale objednala som par triciek, ... na tých par hodín co vydrží ciste stačí

cookie29
16. feb 2021

@tinaslukaskom kúp niečo iné. Podľa mna oblečenie je otrasný darček. A ešte zopar príkladov by sa našlo. Pre Teba vyhodené peniaze. A bábätko ma väčšinou čo potrebuje, pretože rodičia majú nakúpené viac než dosť a aj podostavali. Oblecko a plysak patria k darčekom, radšej niečo iné. Ja by som bola skôr za nejakú poukážku napríklad. Alebo darček pre mamičku. Pripadne ak je prvé dieťatko kúp napríklad Oball.

zuzuli80
16. feb 2021

Lidl.com ma lacnejsie veci pre babatka a deti. Tiez H&M.com ma celkom ok ceny, hlavne ked su zlavy.

punka24
16. feb 2021

@zitaje to je smutné že máte takú skúsenosť... Ja mám práve len skvelú z pepca... Všetko oblečenie krásne veľkosť dobrá po praní stále v poriadku len tie nalepkove tričká a body treba prevrátiť inak sa zničí nálepka ale to zo všadiaľ sa mi tak stávalo pri nalepkovom oblečení... Ja neviem my všetko z pepca by sme mali...

evkamotka
16. feb 2021
ivka21
16. feb 2021

@zitaje mne sa tie veci zas sprali.a co mám z tchiba co mi darovala sestra tak pekne drží že ešte aj pri druhom využijem a to nosil fakt pol roka.

papa11
1. mar 2021

Sinsay 😉👍