Ahojte prosím vás poraďte mi stránku kde sa dá objednať lacné oblečenie a doplnky pre bábätká...(lebo dať 15€ za body sa mi zdá dosť, či?...) 🙂
Ďakujem.
kup z druhej ruky co predavaju baliky .. tie veci s malo nosene a maju este vela vyuziti..babatko rastie rychlo ja som mala kopu co mala len raz alebo ani tolko nie na sebe
Sinsay ale kvalita možno ako pepco
@tinaslukaskom chod do tesca.... tam mas za 12,99€ 5ks...ak teda chces nove, alebo bazar.
Ďakujem ale potrebujem nové, bude to ako dar, tak nechcem dávať z bazaru... 🙂
Ahoj, ja som tiez kupovala pred 2 tyzdnami ako darcek na reserved, velmi pekne do 5 e 🙂
@tinaslukaskom keď ako dar, tak by som určite už kúpila kvalitu, nemusí to byť zrovna lindex, veď aj HM a next majú pekné oblečenie a kvalitné. Mne sa tak stalo, že niektorí dali oblečko tohto lacného typu a mohla som to rovno do koša hodiť... To radšej nedať nič.
Ak to chceš ako dar, daj radšej 1ks kvalitného ako 5-balenie lacného, hoci aj v rovnakej cene.
a predsa len pozri aj bazar, len si vyfiltruj nove veci, baby predavaju niekedy este aj s visackami.
@tinaslukaskom my stále z pepca sme kupovali a kvalitou mi prišlo výborne... Minule som pozerala sinsay a keď @drozdajkahra vraví že kvalita podobná pepcu tak vyskúšam aj to... 🙂
Ešte ma napadol lidlshop
🙂 tak našla som nakoniec aj tu na bazariku.... 🙂 ďakujem vám... pekný večer.
@tinaslukaskom kúp niečo iné. Podľa mna oblečenie je otrasný darček. A ešte zopar príkladov by sa našlo. Pre Teba vyhodené peniaze. A bábätko ma väčšinou čo potrebuje, pretože rodičia majú nakúpené viac než dosť a aj podostavali. Oblecko a plysak patria k darčekom, radšej niečo iné. Ja by som bola skôr za nejakú poukážku napríklad. Alebo darček pre mamičku. Pripadne ak je prvé dieťatko kúp napríklad Oball.
@zitaje to je smutné že máte takú skúsenosť... Ja mám práve len skvelú z pepca... Všetko oblečenie krásne veľkosť dobrá po praní stále v poriadku len tie nalepkove tričká a body treba prevrátiť inak sa zničí nálepka ale to zo všadiaľ sa mi tak stávalo pri nalepkovom oblečení... Ja neviem my všetko z pepca by sme mali...
https://www2.hm.com/sk_sk/deti/nakupovat-podla-...
Tri body za 15e a dobra kvalita
Sinsay 😉👍
Tu. Otvor si bazar a mas tu oblecenia, ze budes preberat 3tyzdne. A vsetko v top stave.