ahojte! chcela by som sa poradit, kde sa da v tychto mestach kupit kvalitna detska obuv, ktora by bola nepremokava, najlepsie s gore-texovou membranou. mam na mysli zimne topky, napr. zn. superfit, ecco a take podbone. Poradite? dakujem 😉
Akchcete kupit kvalitne detske topanky (zimne ci letne) odporucam 2 miesta v BB
1. Obchodik specialne pre det.obuv (aj znacku Superfit maju 49,-Eur, ale aj lacnejsie znacky) pri namesti SNP na Hornej ulici oproti poste hlboko pod branou (je tam aj restika Steakhouse)
2.Predajnu zdravot. po trieb v BB pri Rosveltovej nemocnici (budova riaditelstva) maju tam znacky Sante a Protetiku velky vyber zimnej obuvi, v zime maju aj letne e a to je problem vacsinou zohnat
Este dobry link zakladne body ako bymam vyzerat nezavadna obuv pre deti http://www.sante-zdravotni-obuv.cz/cs/clanek/13...
ozaj cena tych zimnych det. topanok protetika v Rosv.nem.BB kolo 25-30,- Eur myslim
celkove odporucam vzdy ked vyberate obuv kliknut na SOIku ci su zdravot. nezavadne. minule som chcela kupit malej nove topanky na mimibazary od jednej slecny , vyzerali fakt kvalitne a do neba vychvalene vsetky vlastnosti mali v popise...coze som nenasla na stranke SOiky? Obsahuju neake nebezpecne latky-vybpora Cina. Pozor na to.
@zajkobojko dakujem za tipy, omrknem to, ked budem v BB. nenapisala by si mi do internej posty, ake to boli tie nekvalitne topky? aby som nekupila take... dakujem.
ja vo Zv viem ale neviem ako ti to napisat v meste v jednom podchode len neviem taketo malicke cisla maju uz pre take 6rocne v pohode maju