Kde kúpime kojenecké súpravičky?

kohutovci
18. dec 2011

Ahojte maminy.. som uz bezradna.. rodicia nam chcu kupit pod stromcek pre malu nejaku krasnu novorodenecku supravicku bud strikovanu alebo plysovu.. klasika, kosielka, dupinky, kabatik, capicka, capacky a rukavicky.. a nikde to nevieme zohnat.. pobehali sme xy obchodov.. prebrazdili net.. neviem ci sa prepadli pod zem.. alebo zadavam nespravne slova do vyhladavaca.. zvyklo to byt balene v takych darcekovych kazetach.. v obchodoch nam vraveli, ze uz dlho taky tovar nemali.. ale ved niekde sa to musi dat kupit..
prosim vas ak viete o nejakej stranke kde by som taku supravicku mohla objednat, dajte mi vediet... dakujem velmi pekne 🙂

nibiru
18. dec 2011

no skus tesco maju tam teraz vypredaje a tiez na mileticovej v pasazi je obchod s detckymi vecami maju tam milion suprav pre novoredencou take darcekove balenia v krabiciach.o))))))farby ake chces:o)taktiz aj supravi na krst.

andreah25
18. dec 2011

skús pozrieť www.lesenfants.sk, www.pampyschop.sk, www.kojenecke-obleceni.eu, www.e-baby.sk, www.kidsstore.sk, www.detskeoblecenie.eu, www.mamebabo.sk
alebo ešte jedna možnosť, pozri si stránku www.next.co.uk tam isto nájdeš čo hľadáš, no musíš potom zohnať mamičku, čo robí objednávky z tejto stránky vo veľkom a cez ňu si zajednaj a kúp.
Úspešný lov prajem 😀

chavele
18. dec 2011

Ahoj, ja som videla taketo supravy v Mark&Spencer, sice neboli zabalene v kazete, ale ostatne poziadavky splnali.

cicus13
18. dec 2011

V OC Retro je detský obchod www.best4baby.sk a tam mali také súpravičky...skús kuk

katka3012
18. dec 2011

ahoj skus tesco,maju tam teraz aj zlavy do -70% ,urcite si daco vyberies 😉

sisaha
18. dec 2011

aj v nexte som videla

mis_ka
18. dec 2011

mne taku nasi kupili minuly rok v marks & spencer. nebola v krabicke ale bola nadherna