Ahojte maminy.. som uz bezradna.. rodicia nam chcu kupit pod stromcek pre malu nejaku krasnu novorodenecku supravicku bud strikovanu alebo plysovu.. klasika, kosielka, dupinky, kabatik, capicka, capacky a rukavicky.. a nikde to nevieme zohnat.. pobehali sme xy obchodov.. prebrazdili net.. neviem ci sa prepadli pod zem.. alebo zadavam nespravne slova do vyhladavaca.. zvyklo to byt balene v takych darcekovych kazetach.. v obchodoch nam vraveli, ze uz dlho taky tovar nemali.. ale ved niekde sa to musi dat kupit..
prosim vas ak viete o nejakej stranke kde by som taku supravicku mohla objednat, dajte mi vediet... dakujem velmi pekne 🙂
skús pozrieť www.lesenfants.sk, www.pampyschop.sk, www.kojenecke-obleceni.eu, www.e-baby.sk, www.kidsstore.sk, www.detskeoblecenie.eu, www.mamebabo.sk
alebo ešte jedna možnosť, pozri si stránku www.next.co.uk tam isto nájdeš čo hľadáš, no musíš potom zohnať mamičku, čo robí objednávky z tejto stránky vo veľkom a cez ňu si zajednaj a kúp.
Úspešný lov prajem 😀
Ahoj, ja som videla taketo supravy v Mark&Spencer, sice neboli zabalene v kazete, ale ostatne poziadavky splnali.
V OC Retro je detský obchod www.best4baby.sk a tam mali také súpravičky...skús kuk
ahoj skus tesco,maju tam teraz aj zlavy do -70% ,urcite si daco vyberies 😉
aj v nexte som videla
mne taku nasi kupili minuly rok v marks & spencer. nebola v krabicke ale bola nadherna
no skus tesco maju tam teraz vypredaje a tiez na mileticovej v pasazi je obchod s detckymi vecami maju tam milion suprav pre novoredencou take darcekove balenia v krabiciach.o))))))farby ake chces:o)taktiz aj supravi na krst.