žienky poradte mi nejake stranky kde by som si mohla objednať zimne bundičky....dakujem...
@villanella no však na koniku 🙂 malá do marca, kým bud enosti zimu bundu bude akurát vo veku kedy bude chodit a padat. nejaká pekná zachovalá/zánovná by sa tu určite našla 🙂
@zigzag ale inak musím povedta že nám sa v tom veku tiež vaic osvedčil overal
@korenbaba tak netaha na chrbatik, bundicky sa vysuvaju, overal pekne sedi a netreba ho stale upravovat, a stahovat dole ako bundu....
@villanella 😉
Jasné, že na koníku 🙂 Ale tiež odporúčam radšej overal.. bundičku som kupovala synovi až ked vedel chodiť cikať, aby sa nemusel vonku s overalu vyzliekať 🙂 ale dieťatku do kočíka je lepšie v overale :D
@villanella uplne suhlasim s overalom ako s bundickou...🙂
@villanella ahoj, aj tu na bazáriku ...https://www.modrykonik.sk/bazar/detske-bundy-ve...
a potom, ak máš blízko napr. tesco, h&m ...zimné bundičky už dávno majú... my sme mali v 6 -8 mesiacoch aj overal aj zimnú bundičku, lebo som mala nádherné zateplené nohavice a bolo by škoda nenosiť ich len kvôli tomu, že overal sa ľahšie oblieka😉
nam sa najviac osvedcil overal, minulu zimu mal 6 mesiacov, a na tuto zimu sme zase kupili overal-kombinezu,,, super vec