Kočky kde kúpim na zimu pre malú topánočky?Niake čižmičky zateplené?Malá už bežka len má najmenšie číslo 17,bojím sa toho že keď príde zima nič nezoženiem...som z prievidze
Viem,teraz by som este nekupovala len mala už beha zo 4 mesiace a stále máme len 17 číslo,aj teraz som mala velký problem kúpiť sandalky s otvorenou špičkou...
Určite este nekupuj, malým deťom rýchlo rastie nožička, počkaj fo jesene, topánok aj cizmiciek budu plne obchody, budes mat z čoho vyberať
Už zimné topánky? Daj ešte pokoj . Toho bude na vagóny..... Najskôr kúpiš jesenné až potom zimné.
@jana515
Popredu nekupuj. Aj ked jej teraz velkost nohy stagnovala, moze zrazu preskocit jednu velkost... V obchodoch nas uz jasia, vonku plus 40 a v obchodoch hrube bundy a ciapky. Ale fakt, do novembra bude topanociek zimnych urcite dost. Potom zase po vypredajoch v januari budu vsade sandkalky 😉 :-P Ale to je o inom.
Syn mal v jasliach dve zimy za sebou skok na dalsiu velkost presne cez vianocne prazdniny. Tak som bezala a kupovala dalsie dva pary ciziem. A teraz tuto zimu mu nerastli nohy vobec. Na jar nosil poltopanky, co nosil na jesen. Zato mu terza za posledne dva mesiace narastla noha o 2 cisla a vyrastol o 2 cm za jeden mesiac!!!
Takze, klidek a rozvahu, ked bude zima, dcerke odmerias este raz nohy v klude a pojdes kupovat 😉
Topanky popredu sa kupovat nedaju, maximalne papuce, lebo tie treba vzdy. A s topankami je to loteria.
to je velmi skoro take malicke kupovat, neboj sa budu mat. nozicka takym malym detom rastie velmi rychlo to by si mohla kupit a uz by vyrastla alebo kupit velmi velke a nevedela by v tom chodit.