Ahojte, kedže mám prísny kľudovy režim , iba lezim, nemôžem nakupovať vybavicku v obchodoch. Nakupovali ste vecicky pre drobcekov aj cez internet? Sú kvalitne? Máte nejaké tipy, prosím? Ďakujem za rady.
Toto mám ako zalozny plán, keď sa internet neosvedci.. Určite bude musieť ísť kúpiť kocik, postielku atd. Chcela som ho aspoň od veciciek odbremenit, ale uvidíme 🙂
Tiez najradsej kupujem v tescu, najma pyzamka a bodycka, tie viacbalenia. Patria k najlacnejsim a su ozaj kvalitne.
Ja som asi 90% vybavicky kupila cez net a som spokojna. Nieco mam aj z Tesca, ale urcite su kvalitnejsie veci v HM-ku (uz maju aj e-shop), Next, Topolino...Aj kocik sme kupovali cez net pri prvej dcerke pred 6 rokmi, rovnako aj teraz pri syncekovi a v pohode. Tiez som len lezala od 29.tt, tak som to poriesila takto...Aj teraz, ked ma maly uz pol roka, tak mu drvivu vacsinu veciciek nakupujem cez net, napr. aj tu na MK, detto pre 6-rocnu dcerku.
@seahorse27 vďaka za tipy, skúsim popozerat e-shopy, čo spomínaš. Bolo by to pre mna jednoduchšie nakúpiť cez internet, kedže si tie vecicky môžem pozrieť
Aj tu na bazariku kupis velmi pekne vecicky aj nenosene alebo velmi malo nosene ako nove. Ja mam rada znacky hm, lindex, ff, dopodopo, topolino ...
Ja sa pripajam k @januliku . Keby som mala este jedno dieta, tak znacnu cast kupim z bazarika. Viem ake drahe dupacky som ja predavala za par eur a par krat oblecene. Babo velmi rychlo rastlo, doslova kazde tri-styri tyzdne jej boli male dupacky a kupovala som dalsie a dalsie. Vyhodene peniaze. Samozrejme, ze musia byt aj dupacky na paradu, no za den padli za obet niekedy aj troje-stvore dupacky, co ich okakala, pocikala, ogrckala. 🙂
@lele7 ja som kupila vsetko vylucne cez internet... myslim vanicku, postielku, zavinovacku, kocik... vsetko taketo. Rovno z porodnice, ekdze ja som nenakupovala od zaciatku tehu :P a v 20tt som kupila zaklad ale pre chalana, co som potom tak v kope aj predala, lebo sme mali dievcatko.
Aj velku cast kozmetiky a nejake oblecenie islo cez net (ale fakt velmi malo). Oblecenie som nakupila na jeden sup v tescu :P Tie bavlnenne babatkovske veci maju super. V porodnici v BS bol aj obchod, cize ked sa mala narodila tak take veci co sa mi zdali vhodne som kupila tam.... lebo to si clovek najlepsie nacvici, ci mu vyhovuje obliekanie cez hlavu, alebo zavinovacie veci atd.... Ked sme uz boli ok doma, som v ramci prechadzok som presla aj nejaky ten obchod (v roku 2011 u nas bol az jeden:P ) , nakupila cez internet, aj cez amazon z USA, coccodrilo bolo super pre babatko, cez nejaky slovensky eshop som to kupovala... ale aj napr. japitex slovensky sa u nas pozival. Next a spol som kupovala az od cca 1,5roka... LENZE my sme vyrastli tak ze mi mala v 1,5 roku nosila 84-92-98 oblecenie. Cize naozaj islo rychlo vsetko prec, viac menej som ledva stihala dokupovat (a jasne milion veci sme dostali od starkych a pod, cize veci 52-98cm som mala za 8 archivacnych krabic... zbytocnost teda uplna)
Vopred si naozaj kup iba to najnutnejsie 🙂))
@dagmaraspi
@januliku
@stanulienkat
@simca06022011
@adamar jeeej babenky, super, ďakujem! hm som už aj stihla popozerat, majú tam dobre veci, nevedela som, že majú e-shop. A určite skúsim aj ostatne značky a samozrejme výborný nápad aj bazarik tu!je mi ľúto, že nemôžem behať po obchodoch a užiť si tu radosť z nakupovania, ale prvorade je, aby bolo všetko v poriadku s babatkom, takze poctivo lezim a uzijem si to aspoň takto internetovo 🙂
Ak môžem poradiť next je kvalitnejší ako hm. Aj veci z tesca sú dobre. Ja som nakupovala čo sa mi páčilo ale až po pôrode som zistila čo je dobre, čo sa ľahko oblieka,..Teraz už kupujem úplne iné veci. Hlavné nech sa ľahko obliekajú lebo to bábätká nemajú radi🙂 a next ma tiež online stránku, nad 20€ je poštovné zadarmo🙂
my nakupujeme aj aj cez internet si treba prečítať aký to je material a dobre preštudovať keď to človek nevidí naživo. Ale zatiaľ čo som si veci objednala boli také ako opysovali takže som spokojná zatiaľ sa mi ešte nestalo že by mi cez internet niečo nesedelo. Ja to tiež takto riešim cez internet keď sa mi nedá ísť na nákupi ale veľa vecí mi aj manžel pokúpil lebo vedel že nedá sa mi vždy tak že tak.
@lele7 ešte k nextu. Moja malá ma 90% veci next a keď aj beriem biele s farebným nič nepusta farbu. Po 100 praniach je všetko krásne bez zmoliek a hlavne je všetko bavlnené. Z hm sa mi nezdá taká kvalita. To už radšej tesco f&f. Ale tam treba dávať pozor, nie všetko je bavlnené. V júli bude v next výpredaj všetko -50%. Pošli tam manžela🙂
Posli zo zoznamom muza do Tesca, kupi tam uplne vsetko za dobru cenu a dobru kvalitu