Kde kúpim veci do pôrodnice v Martine?

tatianka79
6. sep 2012

Ahojte, prosim Vas, mozete mi pls niekto dat vediet, kde by som kupila vsetky potrebne veci do porodnice (ide najma o jednorazove nohavicky, podlozky, porod. vlozky atd) v Martine? Tiez by som sa chcela opytat, kde ste kupili dojcenske nocne kosele - v detskych obchodoch??? Dakujem velmi pekne.

ivulik91
6. sep 2012

nohavicky, podlozky, vlozky som kupila v lekarni pri frite a kosielku do porodnice cez internet 🙂

natali.83
5. jan 2013

Myslím, že nohavičky a vložky kúpiš v každej dobrej lekárni, ja som kupovala v jednej z tých, čo sú pri nemocnici. Podložky som kupovala v DM v Tulipe, kde som nakupovala aj nejaké veci pre bábo. Sú to tie prebaľovacie pre bábätká, úplne postačia aj na tento účel. A košieľky som si tiež kupovala cez net, ale všimla som si, že ich majú aj v niektorých obchodoch s detskou výbavičkou. 🙂

sosovica
5. jan 2013

Ja som kupovala tiez v lekarni vlozky a pre malu som kupovala v strojari v mimine.A co konlretne hladas

cawes
5. jan 2013

Nechcem byt od veci ale to sa na sk vsetko do nemocnice kupuje. Zijem a rodila som v zahranici a jedine co som si doniesla bolo moje oblecenie ostatne mi vsetko dali aj vlozky aj podlozky, nohavicky, plienky olej, krem vsetko jednoducho vsetko pre mna aj maleho

mia18112
5. jan 2013

Nohavičky, vložky a podložky kupis uz v kazdej lekarni. Ako pise natali.83 podlozka Ti staci aj ta detska - pre babatka na prebalovanie. Ja som kupovala v zdravotnickým potrebách vedla Neografie - hlavne špeciálne vložky - su dlhsie a viac absorbuju ako tie klasicke z lekarne. Dojcensku nocnu koselu Ti v porodnici nutne netreba, dostanes kazdy den - resp. si vypytas rano od sestriciek - sanitárok kazdy den cistu anjelikovsku bielu koselu. Fakt s tým nebol problem.

emmuska8
1. feb 2013

ja som nohavicky aj dlhe vlozky kupila v detskej predajni Babycity... a maju tam aj kosele na kojenie , mam aj s dlhym aj kratkym rukavom....