Ahojte, prosim Vas, mozete mi pls niekto dat vediet, kde by som kupila vsetky potrebne veci do porodnice (ide najma o jednorazove nohavicky, podlozky, porod. vlozky atd) v Martine? Tiez by som sa chcela opytat, kde ste kupili dojcenske nocne kosele - v detskych obchodoch??? Dakujem velmi pekne.
Myslím, že nohavičky a vložky kúpiš v každej dobrej lekárni, ja som kupovala v jednej z tých, čo sú pri nemocnici. Podložky som kupovala v DM v Tulipe, kde som nakupovala aj nejaké veci pre bábo. Sú to tie prebaľovacie pre bábätká, úplne postačia aj na tento účel. A košieľky som si tiež kupovala cez net, ale všimla som si, že ich majú aj v niektorých obchodoch s detskou výbavičkou. 🙂
Ja som kupovala tiez v lekarni vlozky a pre malu som kupovala v strojari v mimine.A co konlretne hladas
Nechcem byt od veci ale to sa na sk vsetko do nemocnice kupuje. Zijem a rodila som v zahranici a jedine co som si doniesla bolo moje oblecenie ostatne mi vsetko dali aj vlozky aj podlozky, nohavicky, plienky olej, krem vsetko jednoducho vsetko pre mna aj maleho
Nohavičky, vložky a podložky kupis uz v kazdej lekarni. Ako pise natali.83 podlozka Ti staci aj ta detska - pre babatka na prebalovanie. Ja som kupovala v zdravotnickým potrebách vedla Neografie - hlavne špeciálne vložky - su dlhsie a viac absorbuju ako tie klasicke z lekarne. Dojcensku nocnu koselu Ti v porodnici nutne netreba, dostanes kazdy den - resp. si vypytas rano od sestriciek - sanitárok kazdy den cistu anjelikovsku bielu koselu. Fakt s tým nebol problem.
ja som nohavicky aj dlhe vlozky kupila v detskej predajni Babycity... a maju tam aj kosele na kojenie , mam aj s dlhym aj kratkym rukavom....
nohavicky, podlozky, vlozky som kupila v lekarni pri frite a kosielku do porodnice cez internet 🙂