Baby, radte. Kde z tych normalnych dostupnych beznych obchodov kupim vacsie pyzama-overaly, najlepsie aj s nohami (nie hole nozky). Zasobovala som sa v tescu, tam som ale nasla max 18-24m. Lidl myslim konci s overalmi pri 86-92. Poradite obchod, kde maju aj vacsiu velkost? 2-3roky, alebo viac ako 92. Nech nebeham ako salena po shoppingoch,ale nech idem aspon ako tak na istotu. Nerada taketo veci kupujem cez net, radsej to mam "v rukach". (Okrem toho ma "obtazuje" vracanie, ak nesedi velkost 🙂 Ale ak mate odskusany aj daky eshop, tak odporucte.
@slniecko1976 akurat ze u nas v BB je pepco dako slabsie ... ale pri starkej maju vacsie, skusm zbehnut tam, ked budemena navsteve ...
@esterba dik, tam mi ani nenapadlo chodit hladat detske veci vzdy zbehnem h&m a c&a a musim prchat, lebo chrust nejako nakupovanie nezvlada. takze ked budem v meste, zbehnem. este skor, kym kvoli brexitu odidu 🙂 ak bude vyzerat dobre, tak aj vyssiu cenu prezriem, len nech dake vyhovujuce este kupim. nejako sa minechce do dvojdielnych pyzam.
Zda sa mi ze Next ma vacsie pyzama ale neviem isto a neviem ktore su najvacsie cisla
dcere som kupila h&m, ale bez tapiek. Carters robi aj vacsie...je tu skupina na mk.
Podelím sa o zľavové kupóny, tu som vždy našla to, čo sa mi páčilo, nech to bolo čokoľvek 🙂 skúste mrknúť ;) http://www.kuponyzdarma.sk/
odporucam oskosh & Carters .. maju ich aj az do 12 rokov.. nasi ( 11& 7 rokov) ine v zime ani nenosia.. super teply fleece, peries to 100x a stale to vyzera ako nove.. cez net v sale za USD 8 !!! (.. ok , postovne k tomu , ale ked kupim 4ks naraz, tak sa to este stale oplati..
Carters ma prekrasne overaliky a su kvalitne. Flisove su super na zimu
@ukulela Next ma overaly s nozickami len po 86/92. Neviem ake mas velke dieta, nasa ma presne 16 mesiacov a nieco cez 80 cm a tuto velkost som objednavala v lete v SALE a teraz jeje je na dlzku akurat. Vsetky anglicke detske veci musis kupovat aspon o cislo väcsie.
Oshkosh ma aj väcsie, neviem ako je objednavanie cez net, to som este neskusala. my zijeme momentalne v Saudskej Arabii a akurat minuly tyzden som sa bola "vysantit".
Ale pozor, ak budes objednavat, vzdy väcsie. Lebo napr. 24 M je sice dva roky, 2 T je tiez dva roky a tie 2T su väcsie.
Ja uz som 2T pokupila a ano, rukav, ci nohavica trosku väcsie ale ved vyhrniem. A pyzamo väcsie v posteli nevadi.
A este, Carters a Oshkosh je jedna firma ale Carters je akoby "chudobnejsia sestra Oshkosh". Carters je lacnejsi ale ta kvalita nie je az taka dobra.
A ty si z BB?
@ukulela akurat pozeram http://www.carters.com/carters-toddler-boy-paja...
@yanni - diky za obsiahly vyklad 🙂 okukujem tie carters akurat. a ano, som z BB.
@lucinocka - tiez ich pozeram. vyhodilo mi to postovne s clom dost vysoko, tak bud musim vziat viac, alebo tu na konovi ich maju kus po 13 - tak ak nejake 2 na skusku, tak vezmem odtialto zatial. ak mas skusenost s objednavanim z US - nebyvaju nejake komplikacie s preclenim?
ja, ako stara garda, co sa ucila este dokonca rok aj po rusky sa s anglictinou nemusim velmi 🙂
@ukulela Nemas za co. Inak ja som tiez len tak zo srandy nahodila do kosika online nejake veci na poslanie do nemecka a vyhodilo mi to ze 23 E postovne a 11 e clo, no tak dakujem. riadne palky.
Inak enchapem, ze si to take palky nahadzuju. ja som nedavno objednavala topanky malej z US a zaplatila som 10 E postovne a bolo vybavene. A keby som nie z outletu ale normalne ceny, tak na 75 E by bolo dokonca aj to postovne zadara.
@ukulela Ozaj, ked si z BB. zabehni do radvani, za postou je detsky obchod BeBaby, nie je to cinan. Tam maju vselico, aj zname znacky ako Mayoral ,aj slovenske vyrobky atd. Tam maju aj overalove pyzama s nozickami az do velkosti 104. Kukni aj na ich webe. Dnes tam bola moja mama na "obzeracky" 😀 Ja som tam v lete par veci kupovala.
@ukulela A este ma napadlo ale uz sme boli v posteli. Horna Strieborna, predajna Motyl, nepoznas? Ta je tam uz milion rokov. Japitext bystricky urcite poznas. Milujem ich veci, su kvalitne, pekne site (no co si budeme nahovarat, ziadny cinan, to hned poznat). Japitex ma overaly az do 104, len musis kupovat ich veci o cislo väcsie. Nie su velmi na tucnucke babätka.
Inak priamo v predajni maju vzdy nejake veci zlacnene a pytaj si zakaznicku kartu, tu ti daju hned a na nu mas 5% zlavu. Nie je to vela ale tie veci su dost drahe ale fakt qualita. Taky pyzamovy overal vynosia v pohode aj tri deti. A mne najmladsia nikdy nevracala ani nejak extra neplula, tak som krutila dookola len tri.
http://www.motylsk.sk/eshop/50-oblecenie/87-ove...
@ukulela u nás sú tiež len tieto pyžamá v obehu a kupovala som tu: https://www.detska-vybavicka.sk/kojenecke-oblec...
teraz má malý 2 roky a 4 mesiace, vysoký je asi 95 cm a nosí 98... ešte majú aj 104, takže myslím, že do 3 rokov máme vystaráno 🙂 a sú to kvalitné slovenské výrobky
Super rodinne pyzama som dnes nasla na www.mojemomo.sk, pyzama pre vsetkych, overaly pre deti od 92 az po dospelych, kvalitna bavlna, skus 😉
Necitam vyssie komenty z nedostatku casu..h&m ko hlavne online skor nez v obchode fyzicky malokedy maju next ma vacsie cisla urcite..ja som to vyriesila spacim vakom..a uz je jedno ake pyzamko syn ma😁😁😁
Ja som zháňala pre dcéru 146, flísovy s nohami, takmer nemožné. Tie overaly sú skôr pre babatka. Našla som až raz v hm a raz v Lidli. Ale sa mi nepáči že to má kapucňu a kadejaké uška, jednorožec a neviem čo, skôr na karneval ako na spanie 😉
@rainee kapucna je dobra, ked sa umyju vlasy
@slniecko1976 no ale zle sa v tomto musí spať, nie? My fenujeme 😁
@rainee mojmu sa v tom pohode spi nestazuje si
ahoj 🙂 aj ja som zhanala kade tade, aj som zohnala,...a potom som zistila, ze je to absolutne neprakticke, hovadina ako mraky,...preco?
Lebo dvojrocne dieta uz obcas davas na serblik, uz ma taky objem mechura, ze to ta plienka obcas prepusti - a tiesit v noci prezliekanie overalu - to je zarucene zobudenie...
dvojdielne pyzamo vrch+gate z nejakej biobavlny je absolutne naj 🙂 Stiahnes gate, das vycikat, prebalis/prezlecies vacsinou spiace.
V ponozkach by sa nemalo spat, skodi to lymfatickemu systemu (a dieta ich aj tak vyzuje vacsinou).
Ja som sa bala toho, ze bude mat hole krize, brusko....ale kupila som o cislo vacsie, pekne tricko zapravim do gati, rukavy ma trosku vyhrnute, a ked zaspi, stiahnem mu aj nohavice uplne az cez chodidla, ked treba. Paplonik neznesie, odkopava, tak dostal taku velku chlpatu deku z runa, jemnulinku, ale ma skoro dva metre a tu na sebe znesie (a je dost velka ze sa neodkope). Ked mu je teplo, lahne si na nu 🙂
v bimbishop.sk májú koprec overalov až do veľkosti 104 🙂
Pepco 😉