Ahojte
chystam sa s manzelom buduci tyzden do Trnavy a kedze u nas neviem pre dieta zohnat dobre a kvalitne zimne topanky tak by som to chcela vyuzit a ist pozriet v Trnave ked tam uz budeme, tak poprosim rady a nazory na obchody, nech nemusime hladat ale ist na istotu, tak baby radte, kde je najlepsi vyber?
tiez zvyknem v Deichmane
protetika pri poliklinike, kvalitna obuv
v zivote uz nie v Deichmane ☹ vzdy som dobre kupila v Humanic alebo ob 17.10 je v Maxe znovu John Garfield - tam som vzdy deckam vybrala naj naj lepsie
Odporúčam Protetiku, topánky sú pekné, kvalitné, ja kupujem iba tam.
ano bola v stredu, v pondelok maju mat tovar 😉
ano je to pravda, ja som tam minuleho roku kupila super cizmicky za 20 eur ,ale ci to budu mat aj toho roku neviem a zvyknu mat uz malo velkosti z predoslej kolekcie ...
obuv v NC Cassale na Prednádraží II. Z 1.poschodia sa predajňa presťahovala na prízemie, medzi potravinami a drogériou. Majú tam najväčší výber detských topánočiek a aj dobre poradia 😉 Odporúčam.
@mahulenka87 dnes su tu same dobre tipy😉...mama byva len cez cestu odtial...ceny primerane?
@mahulenka87 nebola si tam teraz niekedy kuk,ci uz v tom cassale maju detsku zimnu obuv?
@mahulenka87 to je pri stanici? nevies nazov ulice ze by som si to pozrela na mape, az tak velmi Trnavu nepoznam.
a dakujem vam baby vsetkym, dufam ze nieco kupime, lebo uz som zufala, u nas este protetiku zimne nemaju v obchode kde mavaju a teda protetika nam vzdy sadne, ostatne cista katastrofa, vysoky priehlavok, a asi aj siroka noha, ledva nieco obuje.
@mamina321 Beethowenova ulica 🙂
@mata128 @mahulenka87 @ewinna diki
My sme kupovali v Daichmane