Kde kúpim tieto tenisky?

viera
8. feb 2016

Prosím Vás, je tu nejaká mamina(seriózna),čo žije v UK alebo v Nemecku, alebo v Amerike? Potrebujem zohnať 2-tenisiek na triatlon. Žial takéto tenisky istý čas boli aj u nás ale akosi sa už nedovážajú "novšie a novšie" sady…Videla som to v UK na nete a potom v Nemecku.Ďalej na 100% v Amerike.Problém nastáva v tom, že keď si ja ich chcem objednať cez net, tak jednoducho moju krajinu nepríjma.V Nemecku posielajú iba do Nemecka a v Anglicku iba do Anglicka…Jedná sa mi o tieto tenisky.Foto aj veľkosť prikladám.Potrebujem to pre syna.Tak do konca marca.Potom mu začína triatlonová sezóna.

1. Asics Mens Gel Nimbus 17 NYC/US 9.5,UK 8.5,EUR 43.5 a vnutorna dlzka je 27.5cm/-bežecká obuv
2. Asics Mens Gel-Noosa Tri 11 Black/Flash/Yellow/Orange /US 9.5,UK 8.5,EUR 43.5 a vnutorna dlzka je 27.5cm/-triatlonistická obuv

Budem vďačná ak mi pomôžete.

sissy27
8. feb 2016

@viera v Parndorfe je špecializovaná predajňa asics, tam si neskúšala, nevedeli by ti pomôcť, prípadne objednať?

viera
autor
8. feb 2016

@sissy27 To som nevedela, ze tam je asics, viem, ze tam je adidas a podobne…Nevidela som ich v Rakusku na nete…Iba v Nemecku, Anglicku a Amerika…Asi by spominali, ze tam sa daju zohnat.Kuknem sa nato.Dik.

viera
autor
9. feb 2016

@sissy27 Takze odpoved je nasledovna, nemaju to a ani to nebudu mat. Nemaju ich na CZ, AUT, HUN, SLO.Jedine v UK su….Ani v Nemecku.Potom az Amerika.Dost dobre, fakt….

humka2
9. feb 2016
Používateľ humka2 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od humka2.

niektore veci proste nezozenies, je to tak..

viera
autor
17. feb 2016

Dakujem vsetkym🙂, zohnala som v Nemecku cez www.amazon.com. Asics Mens Gel-Noosa Tri 11 modre a zlte. Aspon nieco🙂. Pekny den.

asprovalta
16. apr 2016

@viera Ahoj,čitala som Tvoj článok aj ja teraz zhánam,vieš mi prosim povedať kolko Ta vyšlo poštovné a ako si to objednávala,musela si vložiť na ich účet atd....velmi dakujem Lubica

viera
autor
17. apr 2016

@asprovalta Ahoj, dala som stranku www.amazon.com,prehodila na Nemcov…Dole mas, ze ci chces tovar pozriet v Nemecku,Velkej Britanii a pod.Tak kliknes na Nemcov. Do hladania das Gel Noosa Tri 11 a vyobrazi sa ti aktualny stav tenisiek zenskych, muzskych,detskych v Nemecku..Ja ked som objednavala, mali uz z niektorych iba napr.2kusy, jeden a podobne.Potom zadas svoj ucet, strhnu peniaze.Adresu si napis presnu! a tak isto si daj mobil svoj…Neboj nebudu ti volat🙂, len kurier z SK…Po strhnuti penazi z uctu, ja som si dala dopravu expres(rychlu), to ti pride od 3-7dni?…Mne to doslo za 2dni.Top stav.Uplne super…Dopravu som platila(postovne)cca 11-12?e k tym teniskam…No poviem ti, tisic krat vacsia spokojnost ako na SK!!!A tovar uuuuuplne ze top.Ja som bola spokojna, ked nieco nebude vediet ozvi sa.Tie nimbusy nemali su iba v Amerike...

asprovalta
17. apr 2016

Ahoj moja,diky si super!!! ked otvorene-hovno tomu rozumiem?! ešte anglina ujde,ale nemčina???ani zaťať!!! ja som si pozerala Asics gel noosa tri 11 hot pink su tam za -do-86€ teraz ku tomu 11-12€ to je jek aj tu,tu stoja v akcii 110€!! aj tak sú svine dosť drahe!!!! napríklad ked som si zadala 37 velkosť,tak mi vyhodili len v modrom vydani?!! takže ružové ani nemajú! inak velkosť si si objednala takú akú nosiš??? diky L

viera
autor
17. apr 2016

@asprovalta Ja som objednavala synovi a tuto to este ani nemali na sklade a ani nemaju tu velkost co sme my potrebovali, ako aj farbu sme chceli inu…Neviem o tom, zeby tieto stali 110e v akcii…A on ich pouziva na triatlon.Pretoze su urcene na tento sport…Ine by som nebrala.Ja som spokojna.A velkost som objednavala, tak, ze som synovi zmerala nohu a podla tabuliek velkosti asics panske som zviolila velkost...

asprovalta
17. apr 2016

Fajn,takže ked nosi napr.41 tak mu sadli aj 41?! pretože dlžka nohy je stejná,aspoň už v určitom veku!!

viera
autor
17. apr 2016

@asprovalta 🙂Nie, nesadla mu velkost🙂.Tu nosi 42a tam sme objednavali EUR 43.5:))...