Kde kúpim spoločenskú košeľu pre dieťa?

lusca5
20. feb 2017

Dobry den, neviete mi poradit, kde by som mohla kupit spolocensku koselu pripadne niaku podobnu nevzorovanu? Byvaju v niakom obchode hm, zara, lindex a pod. Propadne ak mate niaku skusenost v ziline. Ja som zufala pozrela som bazar. Pozrela som obchody u nas, ci sa mi oplati ist do za. Konkretne hladam zltu koselu velkost 92, 98. Dakujem

janulka1802
20. feb 2017

Musí byť len žltá?

lusca5
autor
20. feb 2017

@janulka1802 praveze ano mam všetko ostatné modré pre syna a ja mám žlté šaty 🙂

janulka1802
20. feb 2017

@lusca5 uff, keby klasika biela, s tou žltou neviem, či nájdeš, na bazári nič nebolo? Ešte v sekáči by sa mohlo niečo nájsť.

yanni
20. feb 2017

uuuuu, ked chces zltu nevzorovanu, tak to bude tazke. Ja kupujem v Benetton ale zltu som tam este nikdy nevidela. Ani na nete. Next tiez nema bez vzoru, len kockovane a pasikave.

maxiva
20. feb 2017

A tak mu daj zlty motylik,ci?pozri este butiky s detskym oblecenim.u nas som jedine tam nasla krasne kosele aj s motylikom

lusca5
autor
20. feb 2017

pre istotu mám aj žlté aj modré motýliky a tráčky ale ešte dúfam, že sa mi to podarí niekde nájsť. Našla som iba set syn s otcom žltý ale manžel odmieta žltú košelu. Mám modré nohavice a práve by sa hodilo viacej žltá košela. Ako potrebujem to za mesiac, preto zháňam teraz 🙂 ako mohlo by byť aj niečo s veľmi jemným vzorom bodky, pasiky ako napr. tato, neviem či vidieť tie bodky

janci05
20. feb 2017

Na tejto stránke som našla žlté košele, ale je to set pánskej a chlapčenskej košele. Samotnú detskú sa asi nedá objednať, však si to pozri ak chceš.
http://www.goodboy.sk/goodboy/eshop/15-1-Chlapc....

majakk
20. feb 2017

v H&M majú pekné, a teraz dokonca sú výpredaje, skuste tam

lusca5
autor
20. feb 2017

@janci05 toto som presne našla aj ja 🙂
@majakk mavaju aj nevzorované, na stranke som nevidela 🙂

mom311
20. feb 2017

@lusca5 ja som kupila cisto bielu dokonca mala aj modru kravatu v cene v C&A

lusca5
autor
21. feb 2017

@katrinka8 Dakujem tie som si nevsimla asi preto ze som zadavala tmavozltu 🙂 v pripade ak nezozeniem tmavo zltu kupim aj tu

katrinka8
21. feb 2017

@lusca5 - nemáš za čo 😉

le4
21. feb 2017

ja som kupovala zaciatkom zimy v h&m... mali by ich mat...