Dobry den, poradte prosim obchod kde viem kupit satocky na krst pre rocne dita..dakujem
pozeram ze mas dievcatko , rocne takze uz stoji, urcite HM bola som tam pred 3 dnami a ochkala som tam nad satickami bledoruzova, kremove... s nadychanymi suknami
pre dievčatko sú na www. krstiny.sk šaty na krst, v prípade potreby sa dajú objednať aj väčšie čísla v bielej farbe
viem, že šaty sú peknučké, ale nechápem, prečo ti na tom tak záleží. My sme akurát pred týždňom krstili malú a bez šiat. Vôbec to nie je potrebné. Mala oblečené teplé prešité dupačky+teplú bundu-béžové, bielu čiapku a capačky. Záleží ti viac na tom, či bude vôbec malá pokrstená alebo na tom, čo si budú hovoriť ostatní?..... Ak sa niekomu nepáči, nech prispeje a kúpi, inak ti po môže byť úplne jedno, aké šatočky, či vecičky bude mať malá na sebe a či to zrovna bude z kategórie krstovných vecí....
ahoj, ja som brala pre dcerku na www.miminka.sk a bola v nich na spapanie 🙂
tu popozeraj http://www.miminka.sk/category/2097667/detsky-textil-slavnostny
najlepsie by bolo asi v nejakom obchode pozriet, urcite maju dost takych siat
Dcera mala krajsie biele saty z HMka, pri krste mala vyse 2 roky. V lete mali krasne z bielej madeirovej cipky, a lacne...
Take klasicke "pridlhe" saty na krst nemala, aj pri pohovore s fararom to nebol problem. Povedala som, ze bude v bielom, ako dekoraciu dali na oltar take klasicke pridlhe babatkovske, ale farar to preformuloval tak, ze "dnes mas biele saty ako symbol..." a neobliekal ani neprikladal jej nic... Syn bol babatko, tiez bol obleceny v bielom a pri krste mu tie zdedene rodinne saty na krst iba prilozil...