Kde kúpim šaty na krst pre ročné dieťa?

ninadobre
23. okt 2015

Dobry den, poradte prosim obchod kde viem kupit satocky na krst pre rocne dita..dakujem

ichbinich
23. okt 2015

Dcera mala krajsie biele saty z HMka, pri krste mala vyse 2 roky. V lete mali krasne z bielej madeirovej cipky, a lacne...
Take klasicke "pridlhe" saty na krst nemala, aj pri pohovore s fararom to nebol problem. Povedala som, ze bude v bielom, ako dekoraciu dali na oltar take klasicke pridlhe babatkovske, ale farar to preformuloval tak, ze "dnes mas biele saty ako symbol..." a neobliekal ani neprikladal jej nic... Syn bol babatko, tiez bol obleceny v bielom a pri krste mu tie zdedene rodinne saty na krst iba prilozil...

eeffka
23. okt 2015

pozeram ze mas dievcatko , rocne takze uz stoji, urcite HM bola som tam pred 3 dnami a ochkala som tam nad satickami bledoruzova, kremove... s nadychanymi suknami

bombo
2. nov 2015

pre dievčatko sú na www. krstiny.sk šaty na krst, v prípade potreby sa dajú objednať aj väčšie čísla v bielej farbe

damadama
3. nov 2015

viem, že šaty sú peknučké, ale nechápem, prečo ti na tom tak záleží. My sme akurát pred týždňom krstili malú a bez šiat. Vôbec to nie je potrebné. Mala oblečené teplé prešité dupačky+teplú bundu-béžové, bielu čiapku a capačky. Záleží ti viac na tom, či bude vôbec malá pokrstená alebo na tom, čo si budú hovoriť ostatní?..... Ak sa niekomu nepáči, nech prispeje a kúpi, inak ti po môže byť úplne jedno, aké šatočky, či vecičky bude mať malá na sebe a či to zrovna bude z kategórie krstovných vecí....

miriam1984
10. mar 2016
Používateľ miriam1984 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od miriam1984.

ahoj, ja som brala pre dcerku na www.miminka.sk a bola v nich na spapanie 🙂
tu popozeraj http://www.miminka.sk/category/2097667/detsky-textil-slavnostny

ludka140281
10. mar 2016

mám v bazáriku biele velkost 86 a sedeli nám na rok...

dasa71
10. mar 2016
Používateľ dasa71 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od dasa71.

najlepsie by bolo asi v nejakom obchode pozriet, urcite maju dost takych siat

angelikaf
Odpoveď bola odstránená
Zobraz