prosim vas neviete kde by som kupila rost do postielky??moja starsia dcerka sa hrala s mladsou v postielke a tancovali a prelomila mi rost na postielke ☹ prosim poradte mi.vdaka.
Dobrý deň. Keďže si chodíme po tovar do PL osobne, vieme zohnať aj rošt do postieľky. Napíšte, aký potrebujete. Klasický rosť 60 x 120 cm stojí 12,00 EUR Odkiaľ ste? S pozdravom, Michal
u nas tiez jeden padol za obet ale presne spevnil to mm druhou laťkou,priklincoval, obalil este lepiacou paskou na koberce a super...prezije este aj nas...a to boli aj v tej zlomenej niekedy vsetci traja spolu a drzi 🙂 ...je vsak pravdou,ze nebola ta laťka na roste prelomena uplne ale len nalomena 🙂
@mirokinder dobry vecer mala by som zaujem o ten rost ak este aktuálny lebo ho surne potrebukem mala povitahovala tycki a uz sa bojim opravovat uz sa mi ras srobkou porezala
Dobrý deň, máme rošty - cena 17,- EUR rozmer 60x120 na obr. č.2. Poštovné 5 EUR, alebo možno kúpiť v našej predajni v Bratislave. Momentálne máme v hnedej farbe na sklade...S pozdravom, Michal
@mirokinder Dobry den aj ja by som mala zaujem o rost 60x120 obr.c.2. Mate este k dispozicii? Hmeda farba. Dakujem
Dobrý deň, rošt č 2 v tmavohnedej farbe máme na sklade. Prídete si po neho k nám do predajne v Bratislave, alebo ho budeme posielať. Prepravné je 5 EUR. Prajem pekný deň. S pozdravom, MIchal
@mirokinder Aka je cena rostu? Niesom z Ba tak posielat. Dakujem
Cena ročtu je 17,- EUR + 5 EUR poštovné - je to veľký krehký balík. Spolu 22,- EUR. Platba na dobierku. K poslaniu potrebujeme presnú adresu doručenia, Vaše meno a tel. číslo pre prepravnú službu. S pozdravom, Michal
Dobry den. Mam zaujem o rost do postielky 60x120 ako na obr.c.2, najlepsie vo svetlej farbe. Mate este k dispozicii?
@mirokinder Dobrý deň,ešte máte v ponuke rošty do postieľky?
Dobrý deň,
áno, máme 17,00 EUR prírodné 60x120 cm. Späsob uchytenia - prevŕtané cez podpernú nohu priamo do roštu - obr. 2. Pri posielaní - prepravné 5 EUR, alebo odber u nás v predajni. Prajem pekný deň. S pozdravom, Michal
Dobrý večer, chcela by som si objednať rošt č.2, 1 ks, je ešte takáto možnosť?
Dobry den pan Kinder mala by som zaujem o rost, mohol by ste mi dat adresu Vasej predajne, dakujem.
@mirokinder Dobrý deň, na akej adrese máte predajňu, aby som mohol daný rošt kúpiť. Ďakujem.
Dobrý den,
adresa predajne je Babyland na Pestovatelskej ulici 9- vchod je zo Starej Ivanskej cesty vedla autoservisu, otvorené máme od 10 do 18- tej cez pracovné dni,
prajeme pekný den
@mirokinder dobry den. Mozem sa spytat, ci predavate aj kovanie na rost typu obrazok c.1? Alebo poradit ako vyzera to kovanie, aby som vedela aky mam zhanat. Kupila som postielku pouzitu a chyba to kovanie, ktore drzi rost. Aj predavajuci to prevrtal cez bocnicu, no takto neviem dat rost do vyssej polohy. Dakujem.
Uff, my máme všetky postieľky s roštami, ako na obr. 2. To znamená prevŕtanú bočnicu. Celá postieľka je potom pevnejšia. A, je mi ľúto, ale fakt neviem, kde by sa dalo také kovanie zohnať. Prajem pekný deň. S pozdravom, Michal
@mirokinder dobry den, mam zaujem o rost, viete mi poslat foto, aby som si vedela porovnat, ci je taky ako potrebujeme? Dakujem
potrebujem tu z obrazku 1
@tinkac Dobrý deň, je mi ľúto, ale my máme všetky rošty prevŕtané cez nohu postele, čiže ako na obr. 2. Rošt, ako na obr. 1 nevieme zohnať ☹ Prajeme pekný deň. S pozdravom, Michal
a ten co mate vy neviem dako primonotovat na tu nasu postielku? neda sa to nejako vymysliet?
@mirokinder Dobrý deň, mala by som záujem o rošt do postieľky, hnedá farba...chcem sa spýtať, hodia sa tie rošty aj na staršie postieľky, pôvodne tam bol rošt klasický rám, na ňom dierovany smrekolit, položené na kolíkoch, rozmer 124,5 x 57.., od prvej latky po poslednú je 121 CM...matrac je klasický 120x60 .. ďakujem
@mimi18385 Dobrý deň, to sa dá ťažko takto posúdiť. Naše rošty majú priamo dieru na tých bočných latkách a sú prichytené priamo cez prevŕtanú nohu postele. Čiže nie na kolíkoch. Skúste poslať foto... S pozdravom, Michal
@mirokinder Dobrý deň, bohužiaľ postieľka je už rozobratá, potrebujeme ju vrátiť, odfotila som pôvodný rošt, samozrejme smrekolit je zlomený...je rovnaký ako ten váš len nema dosky...tie bočné latky ak sú dostatočne dlhé tých 124,5 CM tak to viem položiť na kolíky...ak má ten váš rošt presne 120x60 tak mi bude krátky.. resp. Ak sa predáva na také typy postieľky tak by mal sedieť...lebo sú postieľky aj 140x 70..
@mirokinder Dobrý deň...viete mi prosím zmerať ten rošt? Ďakujem
@mimi18385 Dobrý deň. Práve som došiel z rozvozu. Takže ten náš rošt má rozmer 120,8 x 61 cm. ☹ Čiže, asi bude malý. Prajem pekný deň. S pozdravom, Michal
Dobry vecer ja sa chcem opitat ci mate rost v rozmere 140x70
@mirokinder Dobry vecer, je moznost kupit rošt u vas?
Dakujem
nám sa prelomil 2roky dozadu 😒 nezohnali sme.muž to s doskami prišroboval a drží ešte pri synovi