Ahojte, úplne som zabudla na ortopedické nohavičky. Neviete mi poradiť? dajú sa kúpiť aj v lekárni? Ďakujem za odpoveď
u nás aj v drogerii
ano aj v lekarni aj v tescu som videla...
kazda drogeria ich podla mna predava. v tescu tiez, alebo v detskom obchode.
tie klasicke - poštolky sa daju kupit takmer v kazdej drogerii... len tie mensie cisla su zvycajne vypredane
Ahoj!Dajú sa kúpiť aj tu na bazáre.
ano, tesco, tusim aj v dm-ke som ich videla. aj detske obchody mavaju. ale uz nie je nutne preventivne balit nasiroko, len ked lekar povie, ze treba.
Ahoj,podla mna nekup,kym ti nepovedia,ze ich potrebujete 😉 Aj ja som ich kupila a zbytocne... V 1. a 3. mesiaci treba ist na vysetrenie a ak budete potrebovat staci aj vtedy si kupit ....
odporučam tieto aj ked su drakšie http://www.4mama.sk/plienky-ortopedicke-nohavic...
Ahoj,ja som kupila v zdravotnických potrebach... v lekarni ich nemali....
u nas mame skladom na suchy zips aj na viazanie -kruzky.Slovenske vyrobky. Nech sa paci
kúpiš v zdravotníckych potrebách, aj v 101 drogerie. Stačia ti č. 2, ja som mala dvoje a použila som ich dokopy 3x 🙂 nepotrebovali sme
maju to aj v zdravotnickych potrebach ja som odtial kupila
@fronculka , kde mas hladat, uz Ti baby napisali... ja Ti len chcem napisat, ze zbytocne nekupuj, uz sa nebali nasiroko automaticky... v 1. mesiaci zivota ide babatko na ultrazvuk klbikov a podla nalezu Ti povedia, ci balit alebo nebalit... takze potom dokupis, ak by bolo treba... 🙂
Preco ich potrebujes?
Ja mam doma č.2. Ani som ich nepoUzila.ak mas zaujem ozvi sa na ip.
Lekarni
aj v 101 drogerii maju
ja somnepotrebovala zbitočne som kúpila... ak chces posuniem ti ich 🙂
A naco ortopedicke ? Pokial som v obraze dnes sa uz nepouzivaju 😉 a ak ich pri kontrole popripade treba tak ich predpisuje ortoped.
lekaren alebo protetika