Zdravím všetkých/všetky!
Viete niekto, kde zohnať normálne rifle pre 9-ročné dieťa? Pod tým "normálne" myslím rifle, ktoré neodhaľujú kríže, keď sa dieťa zohne, nevidno spodné prádlo/zadok a nie sú príliš obtiahnuté (aby zostal priestor v zime na pančuchy; aby v oblasti pod kolenom mohla pri sedení v lavici dostatočne prúdiť krv). Čo som uvidela, týka sa hlavne dievčat. Ani u chlapcov to nie je celkom ľahké (rifle sú zvyčajne celkom voľného strihu, ale pás príliš nízko a tie kríže trčia...
. Vopred vďaka za konštruktívne príspevky.
@ejha neviem,asi prehrabať povaly a pivnice a vytiahnuť "mrkváky" 😅
u nás h&m, c&a, takko... ale ani jedny nemajú extra vysoký pás, čo v zime riešime zapraveným tielkom, iné ako slimky moja dcéra nechce, takže v zime nosí rifle minimálne - do školy legíny a oteplovačky, tie si v škole vyzlieka a ostávajú v šatni...
mne sa podarilo zohnať v Takku, majú tam viac strihom a našla som aj teké širšie aby zostal priestor na pančuchy, ale moja veľmi rifle nechce, že ju to tlačí, skôr legíny 🙂
ja by som odporučila HM, majú tam veľa krásnych vecí na deti, síce si trochu priplatíš, než v iných obchodoch, ale je to kvalitné. Skúsila by som aj CA alebo Takko, ako píšu dievčatá predo mnou a alebo vo veľkých obchodných centrách treba bývajú špeciálne obchody pre deti. Dobrú skúsenosť mám aj v detskom Kenvelu
😉 🙂
kupila som take v Tescu za 5e
Ja som svojmu deväťročnému synovi kúpila super rifle v Nexte, tak vyskúšaj tam.
Tak ja netusim, do akeho H&M chodite nakupovat, v tych, ktore su v blizkom i sirokom okoli maju pre deti od cca 7-8 rokov vyradne bedrace a obtiahnute rifle. V C&A sa daju dostat aj normalne, v Nexte boli ceny take, ze strih bol uplne vedlajsi (som lakomec a nedam dietatu 60 euro za rifle)... Vyssie rifle je dostat (v Rakusku) aj v Adlerovi alebo Zare.
ja som kúpila svoje 10ročnej dcére asi pred tromi týždňami v CA....mali dosť veľký výber.......tiež ma šľak triafa,ak jej zadok z gatí vylieza 😝
V poslednych rokoch rifle kupujem babam len v ZARA, normalny strih, nezda sa mi, ze by im vytrcal zadok, ale zasa si neviem predstavit kupit im rifle po pupok, to by mi nenosili
Baby, ďakujem vám všetkým za príspevky. Inšpirovali. Nakoniec som kúpila dcére rifle v H&M, rovný strih (úzke, ale nie slim, pančuchy sa zmestia) s klasickým pásom (nie až po pupok ale keď sa zohne, zadok netrčí 🙂.
@ejha myslim ze tu sa tazko da poradit konkretny obchod alebo znacka.. treba skusat a skusat.. aj v cinskom mozno najdes take rifle, zalezi na strihu.