Môj synček má 4 a pol roka a nemôže sa naučiť nepocikať sa v noci, ale stáva sa mu to aj cez deň, chodí do škôlky ,čo je problém, Už je to z toho on sám nešťastný, lebo v škôlke je sám, ktorému sa to stáva..Poradte ,kde zoženiem nepremokavé plachtičky do postele , dakujem
V zdravotníckych potrebach by mali mat, ja by som mu kúpila plienkove nohavicky
aj tu v bazare ich ponuka jedna baba, mozem odporucit 😉
ja som kupovla na stranke www.nepremokaveplachty.sk ke tam velky vyber na vsetky druhy detskych posteli.
Jednoducho mu kúp také tie podložky ktoré sa kupujú aj do nemocnice. Sú veľké na celú postieľku a nebude obmedzený nejakými plienkami. V zdravotných potrebách 10 ks stojí cca 2 eurá. Aj ja som to dávala môjmu drobcovi. A malý sa nebude hanbiť lebo to vyzerá ako biela plachta.
ja som tiez nedavno objednavala, objednala som tu
http://www.adema.sk/
maju tam aj obrazky, ako to vyzera zvrchu/zospodu
aj v lekarniach maju rozne taketo pomocky, plachty alebo podložky nepremokave aj na velku postel aj na menšie či mini rozne velkosti ja som babke kupovala na velku spostel 200x190 a stala jedna okolo 0,45 -0,49e 🙂
ja som videla v Jysk.
ahoj ja ich nakupujem stále - teda keď prestanú byť účinné pre rodičov, lebo účinnosť nepremokavých plachiet je len 50 pracích cyklov. Dajte si pozor čo kupujete, lebo tie s tou PVC vrstvou rodičia už nechcú lebo sa na nich zle spí a šuští to a strašne potí. Ja len tie 100 percent bavlnené a zo spodu 100 percent polyuretán. Na stránke www.nepremokaveplachty.sk už majú 12 farieb a šijú ich na mieru do 5 dní. Pani veľmi milo komunikuje a predáva ich aj cez www.mimibazár.sk
Tak ak chcete skúste aj tam. Inak viem, že posielajú aj vzorky materiálu zadarmo. Mne vždy ich pribalia do balíčka. Tak potom rozdávam kamarátkam.
Ahoj, my sme kupovali v Ikea, neviem, ci mas tu moznost; http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/products/4014...
Uz nepouzivame 🙂 ale boli sme spokojni.
mimibazar ich je plny - do detskej aj dospelackej postele. aj tu na konovi som ich videla