Zdravím mamičky, o chvíľu sa stanem oteckom. Chcel by som sa spýtať odkiaľ sa mi najviac oplatí kupovať plienky, ci sa to viac oplatí cez internet pripadne keby ste vedeli poradiť nejakú stránku.
Ďakujem pekne
Zdravim...ja kupujem plienocky cez nett...najlepsia znacka je samozrejme Pampers,pretoze sa zadocek nevysipe ani nevystipe a ja nemusim syna prebalit aj par hodin..( mam mesacneho fesaka )
Ja hladam cez bazos aj cez konika kde mamicky vedia aj cenu zjednat a vzdy som spokojna 🙂
Treba si vyskusat co vam bude vyhovovat... kazde plienky su ine.
Oplati sa cez internet..musite porovnavat🙂inak aj plienky tesco,lidl,aj babylove z dm chvalia maminy..v dm mavaju aj akcie za body na karte napr.25% dole zo sumy na detaky sortiment..vtedy sa dobre oplatia..a hlavne je to ale na vasom babatku,uvidite,co sadne..na zaciatok staci 2balenia,uvidite,ci sa osvedcia..a potom zasa do tej velkosti 4 deti celkom rychlo rastu,takze nikdy neviete presne,kedy bude treba uz vacsie🙂ale v dnesnej dobe nie je problem zohnat rychlo plienky..aj za dobru cenu
,Ucite najlepsie a cenovo super su baby love plienky s DM drogerie...balik stoji 7,30e
clever plienky 8,99 50ks, niekedy je aj akcia za 7,99
plienky z lidlu za mna isto dobra cena aj kvalita cez vikend ich mali po 4,99 €
urcite sa podla mna neoplati kupovat plienky cez net, lebo postovne ich predrazi. oplati sa sledovat akcie a hlavne treba odskusat, ze ktore budu vyhovovat dietati, ktore neprecika, nebudu ho drazdit a pod. Pampers su najlepsie - Premium care. najdrahsie, ale ozaj super. zelene pampers su tiez super. potom su ostatne, lacnejsie. kvalita zodpoveda cene. z tych lacnych su podla mna najlepsie Toujour, ci ako sa to pise z lidla.
nasa malicka, ked bola novorodeniatko zniesla jedine pampers premium care, tie biele, asi ked mala 10 mesiacov sme presli na pampers zelene a teraz asi pol roka pouzivame z lidla plienocky cez den a na noc jej davam pampers premium care....biele pampers som zvykla objednavat od jednej kocky odtialto z konika
Ja som skúšala hocijaké značky, no pampersky boli najlepšie ( a to som bola od začiatku proti tejto značke), no musela som uznať že saju najlepšie.. Kupujem cez mall.sk vždy nejaké maxi balenia alebo 3 balíky naraz - vyjde to lacnejšie. Existujú aj bio- plienky (50-70) materiálu je plne rozlozitelneho, sú však o dosť drahšie - to je pre ľudí čo na to majú peniaze, chcú šetriť prírodu aspoň trochu ale nechcú sa vzdať komfortu jednorazových plienok
Plienky cez net sa neoplatia hlavne preto lebo s postovnym vyjdu drahsie. Kazde plienky su ine treba skusat a hladat ktore su pre babetko najvhodnejsie niektore su menej absorbacne hned sa premocia inde zasa drazdia kozu sposobuju rozne alergicke reakcie. U mna da osvedcili pampers zelene alebo hugies✊😊😀
treba si uvedomiť, čo sa oplatí. Ako aj vyššie kočka píše z internetu to nie je vždy výhodné.
Treba nakupovat v akcii v kamenom obchode. Bezne byvaju v Tescu, v Bille aj Lidl mava zlavu na svoju znacku. Pripadne v DM na zakaznicke zlavove kupony, kupis s 25% zlavou velku krabicu, kde su tri balenia. Ja si ani nespominam ci som niekedy kupila plienky za bezne ceny, okrem tych do porodnice☺. A co sa tyka znacky, ako uz pisali aj ine mamicky: malemu babatku zelene pampersky a na noc premium care a ked je vacsie a cika menej casto, pripadne sa da dat na nocnik, tak su uplne v pohode toujour z Lidl.
V Rakusku - lepsie ceny a vraj aj kvalita vyrazne lepsia (to viem len od kamaratok, osobne to zistim az v maji 🙂 )
My sme kupovali len biele pampersky a najlacnejsie boli napocudovanie v jednote.to bolo pol roka dozadu.
ahoj my kupujeme v tesco a lidli.. z tych reklamovanych plienociek sa mi deti vyhadzali. akurat niekedy je pravda ze sa mi tie starsie pri spinkani precikali ked sa im plienka poposuvala...
Nám sa osvedčili z Lidla. Mali sme Pampers, Babylove ale cenovo aj kvalitou sú najlepšie z Lidla.
V Lidly, byvaju aj v akcii za vybornu cenu, su naozaj kvalitne a najlacnejsie. Ja som s nimi spokojna.
Lidl v akcii sú za 4,99e všetky čísla a sú naozaj dobré.
treba vyskusat, ktore dietatku sadnu. My mame z DM babylove, kupujem ich v rakusku alebo nemecku kde su o dost lacnejsie ako na SK
Mna Lidlacke Toujours velmi pozitivne prekvapili.Pol roka som kupovala najdrahsie Pampersky(biele Premium Care) a po vyskusani Lidloviek uz Pampersky nekupim🙂 Cenovy rozdiel je obrovsky a nam su Lidlovky savejsie a necitit z nich ziadnu chemiu.Ale pozor-vacsie balenie ma kvalitnejsie plienky.Male balenia su uplne ine plienky s kratkou savou castou.
pridaj sa do skupiny https://www.modrykonik.sk/group/1889/
My sme zo začiatku kupovali Pampers, keď boli v Tescu v akcii... a potom sme postupne prešli na Lidlove Toujours... . S nimi sme nemali nikdy žiaden problém...
@mata2234 vcera sme nakupili na https://kidmarket.sk/ a len odporucame! Je to nova stranka a maju super ceny na plienky a navyse teraz dopravu zdarma. Dnes mame zasobu plienok doma🙂
Ja som vyskusala pampers, tesco aj lidl a tescove odporucam,ked su v akcii tak vychadza aj 0,09 Eur na plienku. Pampers vela reklamy a zbytocne predrazene. Ani pri jednej zo znaciek babatko nemalo problem so zapareninami ani podrazdenim.
Kupujeme kdekoľvek sú zľavy, teda hlavne z internetu - napr. spomínaný kidmarket, ktorý ma aj bez zľiav super ceny, feedo - https://www.feedo.sk, mimulo- https://www.mimulo.sk/ a iné...Pred nákupom si vždy prejdem všetky stránky, popozerám akcie a potom s manželkou vyberieme, kde je najlepšia cena. Dosť nám pomôžem prezrieť jednotlivé e-shopy na https://www.kodino.com/sk/ , uverejňujú tam akcie ale aj kupóny, čo sa hodí.
Tak ja kupujem v tescu,happy bella-tusim sa tak volaju,su lacne a vyhovuju nam,pampersky a take tie znackove maly nemoze,vzdy sa z nich vyhadzal..takze nam doma stoji cca400ks pampersiek,sme dostali taku tortu..rozhodne nekupujte vela,radsej menej a uvidite co drobcovi bude vyhovovat