V ktorej kamennej predajni kúpim lehatko do vane?
@zuzanka.zuzu buuuu zuzanka, aj tebe krásny deň,
keď sa tu budeš rozhorčovať nad príspevkami, čo ozajstné problémy doma? Adminky si poradili skvelo, mesto nie je podstatne, hľadám predajne, ktoré sú skoro v každom meste tipu Pepco, Kik…
Taku zbytocnost nekupuj 🙂 respektive ak vyslovene chces, pozri tu na MK bazar urcite najdes
@cookie29 hľadám kamenné predajne, na internete som videla 😊 ďakujem… a prečo zbytočnosť? Nechám si poradiť 😊
V predajniach s kocikmi mavaju - napr. Brendon a pod. Ked tak, kup si latkove, nie to plastove. Inak je to dost zbytocna vec.
tak hľadaj 😘 a začni sa slušne správať, nikdy nie je neskoro ty buuuu
Za mna to bola uplne super vec. Nase deti sa od babatiek radi kupali, takze to nebolo, ze sup sup, drzat ich na 1 ruke, za 3 min.umyt a von. Nechavali sme ich aj 10-15 min. vo vanicke, dopustali im teplu vodu. Mala som obe ruky volne. Obcas som si pri nich umyla zuby alebo nalozila pracku. Mali sme platene lehatko
Mam cisto nive nikdy nevyuzite prisla som na to ze netreba
A anie v pepco kik nekupis
Niekedy pri detskych vanickach v tescu alebo kauflande.to mavali.ale podla mna to bola tiez hovadina dala som to hned prec.
A ako ste ich kúpali? Držali ste si ich?
@cookie29 no ja som od malickeho babatka kupavala tak, ze som dala do vane uterak, na to polozila babatko tak aby malo vodicku do cca pol usiek. Obe ruky volne, kopkalo si tam a bolo to urcite fyziologickejsie nez lehatko. a vsetci spoko... a pri prvom boli strasne horucavy, takze sme kupali aj 2-3krat denne aby sa neprehrialo...
dobrý deň, ďakujem za info... nič?
a ešte mesto dopís 😉 ani adminky takto nevedia kam tému prehodiť