Prosím vás poradíte mi kde kúpiť naozaj lacnú postieľku? Nepotrebujeme dať za postieľku 100€ (len za konštrukciu) chcela by som nejakú do 70€ najlepšie pevnú s odnímateľným bokom aby sa dala k posteli. Existuje vôbec taká? Lebo ked pozerám ceny za postieľky tak to je katastrofa hlavne v obchodoch.
pohľadaj si nejakú bazárovú nezničenú po 1 dieťatku
Normalne z bazaru. Ja mam postielku ako hladas a je v 100% stave, len este ju pouzivam. Predam ju v stave ako nova a nie som jedina. Babatko s nou nema co spraviť. Mnohe po par mesiacoch idu spat k rodicom a postielka nestihne mat ani skrabanec
Z bazara. Ja som zohnala tu na konovi za odvoz a je ako nova. Ved to male dieta ju neznici.
Skus napisat do roznych fb skupin ako darujem za odvoz, ci niekto nema podarovat zachovalu postielku. Zalezi sice, odkial si, ale v BA a okoli (je aj skupina Darujem za odvoz Bratislava a okolie) sa zvyknu aj darovat rozne zachovale veci pre babatka, aj jedalenske stolicky tam vidim obcas, ci vanicky a ine prislusenstvo.
popozeraj na bazaroch alebo na FB, ja som za 60e zohnala komplet postielka, matrac, dokonca aj chranic na matrac, deku a mantinely. matrac som sice kupovala novy, ale ani ten, co som dostala k postielke nebol zniceny, ale odporuca sa novy pre babatko. inak je to ikea postielka, 2 polohy matraca a odnimatelny vrch. rozhodne odporucam kupovat z druhej ruky, ja som tak vlastne vyriesila celu vybavicku aj par veci na neskor.
My máme už spomínanú Ikea za 50 €. Prerobili sme ju tak, aby sa dal bok dať dole. Sme pokojní.
Tiež som kupovala z druhej ruky (za 45 EUR), keď sa normálne používa, tak ani niekoľko deti nemá šancu zničiť drevenú postielku…akurát matrac som kúpila nový a ten čo som dostala s postielkou som darovala za odvoz (ale ja som na matrace citlivka). A má posuvatelnu bočnicu a viem tu jednu stranu aj dať preč a prirazit k posteli. Plus som k tomu dostala plachticky, paplon, návliečky…oplatilo sa 🙂
Ahoj, ak by mohla byt predsa len postielka bez odnimatelnej konstrukcie, tak Ikea by mala mat v ponuke postielku 120x60 za 50e klasicku. My sme mali taketo postielky pre dvojicky, boli sme spokojni.