Kde kúpim kvalitné posteľné prádlo?

alzbetka17
2. júl 2014

ahojte mamičky rada by som sa poradlila kde kupit kvalitne slovenske obliečky do postieľky či na velku postel🙂

hradnapani
2. júl 2014

@alzbetka17 detske obliecky maju velmi dobre tu http://www.babickinazahrada.sk/babickinazahrada...
pre dospelych maju teraz slaby vyber, ale to sa meni.

marosko256
11. júl 2014

Ahoj, neviem teraz či sú slovenské, ale my sme kupovali obliečky do postieľky z oblecsvojebabo.sk a sme s nimi spokojní. Tak skús pozrieť a u nich.

sega25
3. dec 2014

sice maly vyber, ale su velmi kvalitne: http://www.tebov.sk/category.php?id_category=7

phillippa
3. dec 2014

tchibo ak ma kolekciu je naozaj kvalitna

bubulatko
3. dec 2014

skus v praktiku tam maju super aj kvalitovo mi mame odtial.

tajka1986
3. dec 2014

My mame matejovsky-obliecky.sk a uz odinakial ani nekupujem

inka04
3. dec 2014

My sme spokojni so scan quilt. Detske Feretti🙂

andrea098
28. mar 2015

Kvalitné slovenské obliečky majú na stránke http://emi.sk/7-obliecky aspoň ja stále od nich kupujem a nemôžem sa sťažovať. Dajú sa prať až na 60° vôbec nepúšťajú farbu a nevyblednú ani po rokoch. Je tam veľký výber vzorov samozrejme aj detské motívy a dá sa vybrať aj akýkoľvek materiál bavlnené, krepové, flanelové, bavlnený satén, damaškové... Rozmery majú tiež všetky a dokonca ak máš nejaký atypický rozmer tak ti ušijú obliečky aj na mieru, určite odporúčam ja som veľmi spokojná.

styll
29. mar 2015

Ahoj. Akurat som tu dala do ponuky nejake produkty. Casom rozsirim ponuku. Vsetky produkty su slovenskej vyroby a 100% bavlna

stastnazena2
9. jún 2015
Používateľ stastnazena2 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od stastnazena2.

Baby poradte mi kde kupim kvalitne postelne prádlo? To posledne co som kupila sa po 3 prani v podstate spralo a je vyblednute a skarede :(

petrak20
12. jún 2015
Používateľ petrak20 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od petrak20.

a kde si ho kupovala? ved postelne prádlo by malo niečo vydrzat
@stastnazena2

1veronika125
15. jún 2015
Používateľ 1veronika125 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od 1veronika125.

@stastnazena2 skus pozriet tento eshop ja tam kupujem obliecky aj plachty ked treba a vydrza 🙂 http://grasshopper.sk/eshop/

mjulka
15. jún 2015

aj tu majú pekné s rôznymi motívmi www.detskysvetbobacik.sk

stastnazena2
16. jún 2015
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od stastnazena2.

detske nechcem tie mám kvalitne ale ten eshop si idem pozriet dakujem. @1veronika125 majú tam aj obliecky co sa daju prat pri vyssých teplotách?

darinas2
18. jún 2015
Používateľ darinas2 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od darinas2.

@stastnazena2 pozri ja som tam kupovala paplony a som s nimi velmi spokojna niektore sa daju prat aj na vyssich teplotach tak ze tam najdes aj obliecky co sa daju prat na 60tke 🙂

stastnazena2
25. jún 2015

@darinas2 dakujem pozerla som presmejdila som to cele a celkom sa mi pozdava a su naozaj kvalitne nechcem zase kupit nieco co vyhodim :/

1veronika125
29. jún 2015
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od 1veronika125.

@stastnazena2 maju tam vsetko mozne a hlavne kvalitne aj zupan mam z tadial a je super aj po oprani ostal hebunky a teplucky 🙂

roamers
29. jún 2015

Asi nie slovenske, ale KIKA ma vyborne ale tomu prinalezi aj ich cena.

stastnazena2
1. júl 2015

@roamers mali sme z tadial obleicky a boli aj dost drahe ale spokojna som nebola rýchlo vybledli :(
@1veronika125 áno pozerala som dokonca som z tadial objednala malemu nový vankus ked ze je silny alergik tak chcem vyskusat vankus so striebrom uvidime co to urobi ze vraj pomaha aj na ukludnenie a to on potrebuje

1veronika125
15. júl 2015

@stastnazena2 oni maju velmi kvalitné výrobky a hlavne vsetko je vyrabane na slovensku ziadna cina ako inde v obchodoch

stastnazena2
29. júl 2015

@1veronika125 áno maju musim ti dat za pravdu som velmi spokojna a treba podporovat slovenské výrobky 🙂

zanet63
4. aug 2015
Používateľ zanet63 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zanet63.

ja som ta v piatok objednala malej nové obliecky do nevej postele 🙂 je nadsena a ja som zase nadsena kvalitou 🙂

patkaza
30. okt 2015
Používateľ patkaza je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od patkaza.

ja som kupovala obliečky zo stránky http://akoapreco.com/link-4home-obliecky .. majú tam veľký výber a už vyše roka som s obliečkami čo som tam kúpila spokojná .. dobre sa perú, nestrácajú kvalitu a aj sa pod nimi dobre cítime 🙂

ojojak
29. feb 2016

@alzbetka17
@zanet63
Ja predavam tiez detske obliecky,..niekolko desiatok dezenov

kojanusa
5. apr 2016
Používateľ kojanusa je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od kojanusa.

Baby, mamicky chcela by som od vas pocut tipy kde ste kupovali kvalitne postelne pradlo. Som uz zufala z toho co mam doma, je otrasne a to ho ani dlho nemam, kupovala som ho prednedavnom. Poradte prosim, dakujem

pillipilli
5. apr 2016

ahoj ja kupujem znacku Matejovsky maju ju viacery v eschopoch, teraz som objednala z Evenit.sk tam maju nalepsie ceny.

rawmamka
5. apr 2016

@ojojak Treba si pozrieť význam slova DEZÉN, predpokladám, že ste mali na mysli slová ako DIZAJN či VZOR.

ivca82
5. apr 2016

Ja som kupovala a aj kupujem cez bonatex.sk na velku postel od ceskeho vyrobcu, ale do postielky neviem ci maju.

ojojak
6. apr 2016

@rawmamka presne tak,..treba si ppozriet vyznam slova dezen,..a potom napisat svoj nazor..