Kde kúpim košieľku na leto pre syna, ktorý má ekzém?

24. jún 2021

Prosím o radu. Syn ma dosť silny ekzém. Chcela by som ho chranit pred slniečkom ľahkým oblečením. Kde zohnať? Hlavne dajaku košieľku. Ma 1,5 roka

natallys
24. jún 2021

Skús HM mávajú tam ľanové košielky 🙂

evkamotka
24. jún 2021

Aj next ma lanove. Ja by som mu ale dala 100 perc bavlnene bezne biele tricko, vpredu co obrazok a je to aj "normalne" oblecenie aj dobre sluzi ucelu (sama mam ekzem)

autor
24. jún 2021

@evkamotka áno. Zháňam aj také, len celkom nerozumiem, bo píšu 100% bavlna a kvalita je úplne mimo. Nechápem to

@natallys ďakujem

37373
24. jún 2021

Ja by som mu dala kľudne aj ušiť na tvojom mieste a látku si kúpiš akú chceš.

vso10
24. jún 2021

Ahoj, ak vieš šiť, alebo máš niekoho, kto by vedel ušiť, tak na ekzematickú pokožku je podľa mňa vhodný napr jemný ľan, alebo mušelín (dvojitá gázovina).
ja osobne som spokojná s látkami s bubulákova (nechcem im robiť reklamu, no zatiaľ som tam nakúpila asi najkvalitnejšie látky pre dieťa), majú veľmi kvalitné, detské, aj na exematickú pleť. sú hebkejšie ako hociktoré iné. aj ich bavlnené plátna sú hebké. no syn uprednostňuje mušelín/dvojitú gázovinu. Lebo je jemnejšia, hebkejšia aj po n-vypraniach.

evkamotka
24. jún 2021

Kupujem v nexte a mam dobru skusenost. Ziadne kosele, normalne tricka. Mozem ti poslat aj linky ako priklad. (ktore mam doma)

esterba
24. jún 2021

Riesili sme, kupila som nieco co volali zasterka na vytvarnu - ako volne saty s dlhym rukavom vpredu na gombiky, cista bavlna, nie uplet, ale tkane a taka tenka latka to je. Nosi to na zahrade alebo do toho prezliekam z mokrych plaviek.

autor
24. jún 2021

@vso10 ďakujem, som taká domáca krajčírka. Rada sijem, len toho času je málo.

@evkamotka áno, poprosím.
Inak, objednala som z hm lanovu košeľu. Tak som zvedavá.
@natallys