a kosielky sa predavaju len jedna velkost??? vraj sa to nedava detom je to len taka simbolika???
Pri Tescu na kamennom je predajna...oproti v takej ulicke ale neviem ako sa vola.Velkosti neviem ci sa daju vybrat,my sme krstili deti uz vacsie takze sme im to neobliekali.
najlepsie pozriet nejake eshopy aj to vysiju, dorucia, a nie, kosielky sa neobliekaju.
Ja som videla detske kosielky v predajni Babymarket na Vajnorskej ulici.
košielky na krst sa daju kupit aj v kresťanských obchodoch v BA (Sv.Vojtech- ulička oproti Tescu na Kamnennom, predajňa Lúč - vedľa lekárne Milosrdný Bratia, predajňa František - vedľa Františkánskeho kostola na Františkánskom námestí (vedľa Hlavného)). Možno aj v obchodoch s detským oblečením, aj internetových. Predáva sa myslím len jedna veľkosť, košieľka sa neoblieka- počas krstu sa priloží symbolicky na dieťa - hlavne ak sa jedná o katolícky krst.
...a na evanjelický krst sa takéto košieľky nedávajú, obliekajú sa detičky do niečoho pekného, my sme obe dievky ako babenka obliekli do bielych šatočiek 😎
krasne kosielky na krst najdete na internete. synovcovi som dala robit s jeho fotografiou. jasne, ze to sa detom neoblieka. naco? to sa len polozi na vrch na perinku, deku, alebo v com je babo zabalene. jedna velkost, alebo nas starsi mal len taku akoby brindacik s rukavmi, ze to ani nebola cela kosela. dieta je oblecene normalne, nie v tej koseli.
Ahoj, neviem odkial z BA si, ale ja som kupovala kosielku syncekovi v Saratove v Dubravke. Tam si aj povies co tam chces dat vysit, pripadne ak nejaky motiv a oni ti to urobia. Tak isto aj sviecky tam predavaju. Ja som bola spokojna a aj pomerne rychlo to bolo hotove 🙂 (Inak je to taky maly obchodik textilu na 1.poschodi )
My sme kupili v avione🙂 v hrackarstve ( nie dracik)
ja som objednala v e-shopééé...doručili spoľahlivo aj s košieľkou, spokojnosť 100%
kosielky by sa mali dat kupit v obchodiku s detskymi vecickami,,, napr viem ze v stupave predavaju kosielku na 100%....a hej hej dava sa to len ako symbolika bud sa to na babo prilozi alebo normalne sa do kosielky oblecie,,, aspon u nas to tak byvalo :D