Kde kúpim košieľku na krst v Bratislave?

petko8888
21. aug 2012

a kosielky sa predavaju len jedna velkost??? vraj sa to nedava detom je to len taka simbolika???

nicebaculka
21. aug 2012

kosielky by sa mali dat kupit v obchodiku s detskymi vecickami,,, napr viem ze v stupave predavaju kosielku na 100%....a hej hej dava sa to len ako symbolika bud sa to na babo prilozi alebo normalne sa do kosielky oblecie,,, aspon u nas to tak byvalo :D

mummy01
21. aug 2012

Pri Tescu na kamennom je predajna...oproti v takej ulicke ale neviem ako sa vola.Velkosti neviem ci sa daju vybrat,my sme krstili deti uz vacsie takze sme im to neobliekali.

monika2712
21. aug 2012

najlepsie pozriet nejake eshopy aj to vysiju, dorucia, a nie, kosielky sa neobliekaju.

alicka7
21. aug 2012

Ja som videla detske kosielky v predajni Babymarket na Vajnorskej ulici.

vevet
21. aug 2012

košielky na krst sa daju kupit aj v kresťanských obchodoch v BA (Sv.Vojtech- ulička oproti Tescu na Kamnennom, predajňa Lúč - vedľa lekárne Milosrdný Bratia, predajňa František - vedľa Františkánskeho kostola na Františkánskom námestí (vedľa Hlavného)). Možno aj v obchodoch s detským oblečením, aj internetových. Predáva sa myslím len jedna veľkosť, košieľka sa neoblieka- počas krstu sa priloží symbolicky na dieťa - hlavne ak sa jedná o katolícky krst.

happygirl
21. aug 2012

...a na evanjelický krst sa takéto košieľky nedávajú, obliekajú sa detičky do niečoho pekného, my sme obe dievky ako babenka obliekli do bielych šatočiek 😎

stanislavao
21. aug 2012

krasne kosielky na krst najdete na internete. synovcovi som dala robit s jeho fotografiou. jasne, ze to sa detom neoblieka. naco? to sa len polozi na vrch na perinku, deku, alebo v com je babo zabalene. jedna velkost, alebo nas starsi mal len taku akoby brindacik s rukavmi, ze to ani nebola cela kosela. dieta je oblecene normalne, nie v tej koseli.

kika831
9. nov 2013

Ahoj, neviem odkial z BA si, ale ja som kupovala kosielku syncekovi v Saratove v Dubravke. Tam si aj povies co tam chces dat vysit, pripadne ak nejaky motiv a oni ti to urobia. Tak isto aj sviecky tam predavaju. Ja som bola spokojna a aj pomerne rychlo to bolo hotove 🙂 (Inak je to taky maly obchodik textilu na 1.poschodi )

meiwe
9. nov 2013

My sme kupili v avione🙂 v hrackarstve ( nie dracik)

miriam05
5. júl 2015

@kika831 ahoj prosím Ťa, koľko Ťa vyšla košieľka a sviečka?

pisemteraz
15. dec 2015

ja som objednala v e-shopééé...doručili spoľahlivo aj s košieľkou, spokojnosť 100%