Ahojte,pocula som, ze v niektorych krajinach, kde vela prsi, existuje aj nepremokave oblecenie z Goretexu pripadne podobneho materialu pre deti. Zaujimalo by ma, ci niekto na nieco podobne natrafil aj u nas a ak ano, kde a od akej velkosti. Dakujem za tipy.
skus v Columbii, my sme tam kupili starsej bundicku, ale nie je goretexova, je to soft-shell (hadam som to dobre napisala)..tiez odolne voci vetru, dazdu atd..a znacka je Alpine-pro. Akurat to co mame my je 104-ka a uz si nepamatam ci mali aj mensie...ale na tejto sa daju rukavy upravit aj na kratsie.
Nepremokavé oblečko kúpiš už skoro všade. Ja som kúpila v Kik Stár. Nepremokavú bundu aj nohavice. Môžem povedať že super vec, malá sa vždy vyskáče v kaluži a nič nepremokne a niektoré mamičky na mňa pozerajú, že to dovolím, veď dieťa si má užívať chvíle v hocijakom počasí. Suma okolo 15-20eur, už si to presne nepamätám. Viem že to mávajú aj v Takko Fashion, a vo väčších nákupných centrách. Veľoa šťastia pri hladaný.
Určite kúpiš v dobrom turistickom obchode. Ale dá sa aj cez internet. Určite som to videla. Ale tá cena ma odradila.