Pekny den
chcem sa opytat, zachvilku sa nam narodi maly cca 1,5 mesiaca, vela oblecenia a veci mame.
ake mate skusenosti a kde odporucate nakupovat napr flasky, plienky, odsavac a tieto podobne vecicky pre maleho,ale radsej pouzivane alebo nejaky bazar.
Velmi pekne vam dakujem
@sandra342 ja osobne by som cumlík a fľašky z hygienických dôvodov kúpila nové, fľašky ešte ok ale cumlík by som kúpila nový k nemu
@stellarstar prečo? Však to vyvaris vo vode vysterilizujes....ja napr. Mám fľašu a cumlík z nej mal malý raz v pusinke potom sme sa dojcili..čiže môžem kľudne napísať že je ako nový raz pár sekúnd použitý v ústach bábätka...potom chcel len prsicko... A fľaša s cumlíkom mi len zavadzia ...preto predám za zlomok ceny ...
Fľašky a cumlíky zas nestoja majland. To určite kúp nove, napr v Dm-ke. Z hygienických dôvodov určite neber z druhej ruky
@almia hej áno ale aj tak. Takéto veci radšej nové veď nestoja toľko
@stellarstar aj keď to malo bábo 5sekund v ústach? Viac nechcelo ..len prsicko a dojcime sa doteraz..a fľaša s cumlikom ktorý bol Max. 5sekund použitý mi zavadzia 🙈🙂
@almia aj tak 😅 ja by cumel ani do svojich úst nedala ako " umyť " a potom dieťaťu do úst 🙈
Drogéria DM napríklad, lekáreň (odsavacka). Plienky tiež drogérie, obchodné reťazce. Ak chceš látkové, tak aj tie tam majú. Alebo hoci aj Pepco, Kik.
Ja som fľaše a cumlíky kupovala úplne nové, z bazáru určite nie
ja som vsetky baby veci kupila online (dakedy to bol nejaky aladin eshop ...), plienky som si kupila normlane v drogerii (dmko malo registraciu babatiek, mali zlavy potom na produkty, nejaky startovaci balik.. neviem ci take nieco teraz je). Odsavacku a ine somariny by som kupovala, ked ich bude treba. Nebol to ziadny problem, aj tu podlozku do postielky sme si kupili v podstate "v porodnici", odsavacku som predala cez bazar ledva pouzivanu, flase nove nepouzivane a sterilizator detto. fakt je ze nevies co budes pouziva ta kolko, to uvidis az ked to pride, cize ziadne zasoby celych setov si nerob. Ja ked as nedalo dojcit som si potom dokupila pocty flias a vsetkeho ako som potrebovala. A ked kupis vela, moze sa s tat ze z nich pit nebude chciet, mne napr. avent flase nevyhovovali a menila som ich za ine, ini boli spokoni a mala som ťapa celu sadu asi 6flias, sterilizator, ohrievac, odsavac a co ja viem co... Maj v zasobe jednu flasu, plienky, utierky, oblecenie, zvysok si kupis ako budes potrebovat ak nebyvas niekde na konci sveta.
Flasky, odsavacku, cumle kupuj az ked bude treba. Ked sa chystas kojit, tak ti budu nanic. Ja som ani raz nepotrebovala. Maj vyhliadnute v pripade nudze a keby nieco, tak rychlo zozenies aj v lekarni napr.
Brendon, predeti.sk, aladdin, DM,