Kde kúpim fľašku so sosákom?

jvasenka
15. jún 2021

Mamicky, neviete mi poradit kde kupim flasku s takym 'sosakom' (neviem ako to pomenovat) ako je na vode Saguaro baby alebo rajec pre deti? Nechcem stale kupovat novu flasku. Dakujem za pomoc🙂

majusikk
15. jún 2021

@jvasenka všade aj kubikwater ma jupik v potravinach

tyaja5
15. jún 2021

ja som kupila temosku so sosakom, je nerezova a je to lepsie ako plast

petamich
15. jún 2021

sportove flasky maju podobny princip (neviem ci uplne 1:1) napr. decathlon maju plastove, nerezove alebo aj v Albi som videla podobne s detskymi motivmi

jvasenka
autor
15. jún 2021

@majusikk ja praveze chcem taku co mozem pouzivat opakovane nie na 1pouzitie🙂
@tyaja5 a kde si ju prosim kupila? Nie je problem ju umyt?
@petamich super to som potrebovala ze na ake flasky sa orientovat 🙂 a prosim ta z tej sportovej treba tahat tekutiny? Lebo mala ma 19mes a z toho sa jej dobre pije lebo to aj dobre tecie aj si vie stlacit flasku
A myslite ze tato je nieco podobne? 2ka ten naustok?
https://moodin.sk/public/produkt/4_pura_dojcens...

petamich
15. jún 2021

@jvasenka ak kupis tu plastovu tak stlacit si to nevie ale taha sa cez to dobre tie decathlon, v sportsdirecte napr. (neviem odkial ste) maju aj vnutri so slamkou, tak potom akoby aj taha - a to co si poslala tak ta 2-3 je podla mna podobny princip, ze si taha :D to vyzera super ta flasa! odlozim si aj ja link

jvasenka
autor
15. jún 2021

@petamich sme z ke ale nie je problem obj aj z netu 🙂 so slamkou doma mame a to este nevie cez to pit, teraz som skusila s tymto typom a este nikdy tolko nepila 😂 dakujem krasne za radu🙂