malinla sa mi narodila na 29t.t. a vsetly dudliky su jej strasne velke vypluva ich a neviem natrafit na malinky ktory by jej pasoval potrebujem dudlik vo velkosti asi jak malicek. Lebo na mesiace na dudloch s nemozem drzat ked na svoj vek je moc malicka a aj 0 dudel je pre nu velky
odporucam tomee tippee
ahoj moja princezna je tiez malinka skus suavinex znacku oni maju pre predcasne narodene. maju v pre deti tuto znacku.
Aj my sme mali tomee tippee
aj v dm drogerii sa dá kúpiť úplne malinký cumlík pre novorodeniatko, značku si nepamätám (možno aj ich privátna to bola), ale je rozhodne menší ako bežný 0-6m, mali sme ich viacero druhov, tak som porovnala
Ahoj, neuvažovala si nad tým, že možno cumlík jednoducho nechce. Môj drobec nebol síce predčasniatko, ale bol dosť malinký a nechcel cumeľ. Aj som skúšala, aby to uľahčilo uspávanie, ale nechce. A teraz, keď má 5 mesiacov a skúsila som mu dudu ukázať už ani nechápal čo to skúšam na neho.
nam odporucali prave velky,aby sa naucil sat,klasicky okruhly,nebol spec. tvarovany,ale to bolo pred par rokmi,teraz su uz urcite nove typy,znacky
a na co dudel? moje deti nemali, vobec to nie je treba, kazdy len automaticky dudel da, aj ked je dieta kludne, a potom sa od toho nevedia oducit
v DM maju malinke cumliky a inak zdravotnicke potreby alebo lekarne,opytaj sa.
MAM má cumlíky 0-2 mes. tie sa mi zdajú oproti iným novorodeneckým menšie.
Mala sa mi narodila v 35.tyzdni, tie najmensie cumliky jej zaplnili pusu a napinalo ju na vracanie, ale v dm som nasla cumlik pre novorodencov, bol malicky a super nam sadol.
ahoj, ten isty problem som riesila aj ja, nasla som sauvinex, nepamatam sa prese ale mylsim ze velkost minus dva...
@edusko22 odporúčam ti opýtať sa v lekárni/zdravotníckych potrebách, viem že dostať plienky pre predčasniatka - na objednávku a tak je veľmi pravdepodobné že vedia objednať aj cumlíky pre takéto detičky. Ja by som to určite skúsila tam. Bežné obchody s detskými potrebami ich mať nebudú.