Ahojte túto tému som založila pre milovníčky DISNEY oblečenia, neviete mi niekto poradiť nejakú stránku, kde by sa dalo toto oblečenie zohnať za rozumnú cenu? Ďakujeeeem
@mendyyy pekne veci su aj v Tescu...
@mendyyy - sportsdirect.com alebo disney store priamo. Teda ak nechladas fake, ale origos za normalnu cenu.
aha dobre ďakujem, so sportdirectu objednávam len som chcela vedieť či neexistuje ešte niečo podobné... 🙂 moja malá má 7 mesiacov ale je veľká takže kupujem vecičky 9-12 mesiacov. Tesco je super ale nie sú tam niektoré vecičky, ktoré by som chcela ale také asi zoženiem iba na disney store
TESCO>>>> 🙂)))) ja mam plno z tesca 🙂
Ahojte, má niekto skúsenosť s nákupom oblečenia cez web stránku : www.disneyoblecenie.eu ?
zalezi od ceny, ci chces dat viac, alebo menej..pokial to nie je fake, tak by to vsetko malo byt licencovane
@sandrika1986 ja som uz z tej stranky objednavala a bola som velmi spokojna 🙂
Využite zajtrajšiu Lacnú hodinku u nás na stránke a ušetrite čas aj peniaze
aj tu maju vela disney veciciek a za dobre ceny 🙂
pekné veci ,dobrá cena aj v našom obchodíku 🙂
Áno súhlasím ponúkame fakt krásne oblečenie ako MONSTER HIGH,HELLO KITTY,ANGRY BIRDS,DISNEY CARS,
a mnoho ďalších,máme dobré ceny a akcie na zimné oblečenie,budeme radi keď nakuknete do nášho obchodíka
a uz nam zacinaju aj vianocne nakupy, tak nakuknite na nasu stranku a nakupte za dobre ceny a velmi dobre postovne poplatky
otazocka objednaval niekto priamo z disney stranky disneystore.co.uk??ako je to z platbou??
@sandrika1986 ja mam skusenost a mozem len odporucit
super novo spustený internetový obchod s disney oblečením za super ceny bim-bam.sk odporúčam...
Taktiež licenčné Disney oblečenie ponúkame aj my. Skúste pozrieť, možno sa Vám niečo zapáči. https://www.modrykonik.sk/shops/seller/detskysa...
Taktiež máme bábiky Animátorky z Disneystore. 🙂
www.dolex.sk prípadne môžete aj na fb Dolex dolex napísať čo by ste chceli a ozvú sa vám
Ahojte pozrite tu www.sonya-shop.sk
vsetky vecicky su original Disney s licenciou
pancusky 2 kusy za 6,90,-eur
suprava len za 12,50,-eur
set Mickey Mouse čiapka rukavice a šálik len za 13,90,-eur veľkosti 6, 12, 18 mesiacov
Amazon.com a poslu ti to az na SR