Ahojte maminky, neviete mi poradiť kde by som kúpila alebo objednala čapicu s otvorom na cop?
takú klasickú čiapku, videla som ju na nete, ale momentálne ju nemajú skladom a ešte k tomu sú aj z ČR 😢
Mne takú kedysi mama štrikovala 🙂
myslim ze strasne vela bab tu dokaze take nieco uhačkovat. pozri do komunity hačkovanie tu a spytaj sa kto ti to urobi.. isto to budes mat krajsie a možno aj lacnejsie 🙂
takze uz len ostava najst nejaku babu ktora ti taku ustrikuje 🙂
ja nosim celu zimu taku satku - je to len tak jednoduchy valec, ale ked to zlozim, natiahnem na hlavu a potom lezerne vyhnem, kde treba, je to vlastne ciapka s otvorom na cop 🙂
ďakujem, skúsim to hačkovanie 😀
@stastnablcha o tom "lacnejsie" naozaj dost vyrazne pochybujem, ked beznu obycajnu ciapku zozenies pod 10eur. Handmade je zjavie viac, ako adidas :D (resp vlna je drahsia, jak cela tuctova ciapka.. ) Ale ked to inak nejde, tak ozaj len na objednavku nechat si urobit.
Skus pozriet tu http://www.sporty.sk/hledat/?q=Salomon+active
Google ti vyhľadá...zadaj "čiapka s otvorom na cop" (nechce mi to tu prilepiť správny odkaz).
@maslenka47 vlna + cena práce (ten čas, ktorý pri tom strávi) ;)
Pokiaľ to teda niekto nerobí ako relax a chce len za materiál. Ale aj to mi už mama hovorila, že sa to neoplatí. Často nájdeš lacnejšie hotové ako dáš za vlnu..
@maslenka47 no ja neviem, ale ked robim nieco ja (este niesom tak vymakana) tak som daval ciapky len za cenu vlny + tak 2 eura pre seba...
a poznam kopu bab co predavaju krasne ciapky hackovane po 6 eur..
Klasicku siltovku ci nejaku inu ciapku zhanas?