Baby, prosím Vás, kde kupujete chlapčenské pančušky vo veľkosti 110 (minimálne 85% bavlna)? Som zistila že je to asi nedostatkový tovar táto veľkosť. Veľmi veľa sa ich predáva s obsahom 50-80% bavlny a mojmu malému sa potia veľmi nožičky, tak si to viete predstaviť aký to býva u neho prúser. Síce tam možno nebude nakreslený Spiderman, ale nožičky nech má suché.. Vďaka.
Aj my používame spodky ale máme aj jedny pančušky v talóne. Malý (teda pardon náš velkáč 6ročný) si ich minule obliekol a veľmi sa z nich tešil a pochvaľoval si. Kúpili sme ich v Tescu, tam majú veľkostí od výmyslu sveta, prípadne v galantériách treba pozrieť.
...a spodky tiež v Tescu alebo v galantériách kupujem. Majú samozrejme aj v H&M a podobne ale ceny sú takmer 2násobné.
Prave dnes v Lidli. Pozri letak
Podporte slovenskeho vyrobcu 🙂 tu je stranka
http://www.tatrasvit.sk/kategoria-produktu/dets...
@xfenix
@rokkisu
@lili007
@lienockaa
@siska53
BABY, az teraz sa dostavam k odpovedi. Ďakujem krásne za tipy, poviem vam, ze tema "spodky" ma vobec nenapadla ale kokos, sak to je vlastne dobry napad 🙂 . To si aj sam natiahne v skolke, lebo s pancuchami bojujeme (sak asi ako kazdy). Takze parada, uz sa vrham na spodne pradlo - spodky 😉 . Vdaka za tipy kočky 😵 .
🙂
@handbag moj tiez nosi inac aj aj. Na spodkoch je fayn, ze proste staci vymenit ponozky, nemusim hned prat, mali sme perfektne z Tchiba, ale tento rok sa poobzeram aj po inych znackach.
@handbag vies co,ja mam pocit,ze nas maly sa spoti asi vo vsetkom okrem speci oblecenia.
Pancuchy kupujem tie klasicke,co boli aj za socika v Kiku. Ale este ich asi nemaju. Byvaju za cca 1-2€, na tu jednu sezonu stacia.
Lebo maju aj v Bepone a pod.,ale uz za 8€..
Lidkacke nestoja za nic a maly skonstatoval,ze najlepsie sa citi prave v tych obycko z Kiku. Mak z Kiku aj take akoze pekne s obrazkami a o nich tvrdil,ze ho skriabu. Esteze tiez stali len asi 2€.