Ahojte mamičky, použivali ste len jednorazove plienocky pre babätko alebo aj latkove?dakujem
Aj ja prevazne latkove. Jednorazove len ked sme boli na viacdnovej navsteve u svokry alebo na dovolenke a nechcelo sa mi vela balit 🙂
Latkove
do roka hlavne latkove. Potom jednorazovky - tie natahovacie "gaťkovky". Aj to z dovodu, ze ho bolo velmi tazko prebalit normalne /prilis pohyblivy a rychly/. Inak latkove za mna urcite lepsie /mala som kapsovky aj pulky a chvalabohu podedene "komunisticke" plienky - stvorce/
Jednorazove ... Lupilu a bebola za nas top nevyhadzuje sa ani nič akor z pampers aa vyhadzuje ... syn ma 4 roky a dcerka 2 v january budu mat syn ma uz len na noc aj to suchu a pyta sa stale ..
@kikuska1010 iba jednorazove si pouzivala?
@susanna2020 ano pri oboch
@kikuska1010 dakujem ja tiez prave rozmyslam ze ci ist len do jednorazovych kvôli tomu, že nemame balkon momentalne a ze kolko sa to bude susit vsetko a ci na to vôbec budem mat cas, a vies aj kolko ta to cca napr na mesiac vyslo?My cakame prve bábätko takže nemam vôbec skusenosti...ale vela ludi mi povedalo ze použivalo aj latkove no ja neviem...
@kikuska1010 a chcela by som si k tomu kupit aj to Mangiapannolino, ten kôš do ktoreho hodim tie jednorazove a ze potom necitit žiadny zapach nic..
@susanna2020 ja mam vrece na balkone a tam davame odpadky do toho vreca a aj plienky
@susanna2020 aj aj, len lutujem, ze tie klasicke latkove som mohla pouzivat aj dlhsie a nepouzivala som..potom z nich uz vyrastol..