Jedálenská stolička pre dieťa

lylyjana
29. júl 2024

Prosim, odporucte jedalensku stolicku uz pre sediace dieta. Potrebujeme nejaku stabilnu a lahko umyvatelnu. Dakujem

zuzanka.zuzu
29. júl 2024

ikea. nič lepšie doteraz nevynašli 😁

petamich
29. júl 2024

my mame od narodenia Stokke, len dokupujeme komponenty 🙂 my sme maximalne spokojni

andrea_82
29. júl 2024

@zuzanka.zuzu ja teda neviem, co na ikea stolicke vsetci vidite. My mame taku starsiu po 16-rocnom synovi a je teda urcite lepsia.

lylyjana
autor
29. júl 2024

@petamich a je dost stabilna? lebo starsi syn sa stale vesia na stolicku ked dcera je, a sa bojim, aby ju neprevratil. Teraz mame uz niekolkorocnu Inglesina Zuma a je fakt mega stabilna no otrasne sa cisti.

petamich
29. júl 2024

@lylyjana neviem 🙂 ked po nej lezie maly hore/dolu, alebo sa na nu vesia, zatial sme nemali skusenost, zeby sa napr. prevazila a prevratila ale my sa teda na nu nevesiame asi az tak ako vas starsi sa obavam

deby3
29. júl 2024

Ja mam tuto https://www.lidl.sk/p/safety-1st-detska-jedalen.... Mala na nu vylezie sama od roku a pol, ma 3, 15kg a stolicka sa ani nehne, ale drzi sa stola, ked lezie hore. Podla mna je skvela, super sa cisti, mam k nej aj potah, kupila by som ju znovu.

iivancova
29. júl 2024

Udržiava sa super (máme bielu, bez textilných častí pod zadok), je stabilná, pevná.

https://allegro.sk/ponuka/jedalenska-stolicka-2...

majlo1234
30. júl 2024

@lylyjana je uplne stabilna, je to masiv, tazky ako fras.

malaopicka
30. júl 2024

Za nás Cybex Lemo rastúca.

cookie29
30. júl 2024

Za mna Stokke Tripp Trapp, este aj skolak si ju vzdy vyberie. Ikea stolicka za mna nie, je najlacnejsia, ale nema podlozku pod nohy

miskamisiq
30. júl 2024

@lylyjana my sme kúpili stoličku peg Perego follow a sme spokojní. Ľahko sa čistí, nastavim si výšku, dobre sa skladá. Používali sme ju rok a pol. Potom chcel syn papať už len za stolíkom.

domiklik
30. júl 2024

@lylyjana mala som chicco polly magic, aj stokke od narodenia, ale aj tak ešte nič neprekonal ikeacku stoličku. Stabilita, udržiavanie, nič sa na ňu nechytá..

nyphadora
30. júl 2024

@lylyjana stokke, lahko sa umyva a plastovy babyset aj pultik, okrem toho že sa ľahko umyje, vieš rozobeať a dať do myčky.

nyphadora
30. júl 2024

@domiklik tak stokke je určite 100% stabilna, veď je to drevo, ikeacka je akurat ľahšia a vybrať odtiaľ väčšie dieťa je celkom naročne.

libusak
30. júl 2024

Stara dobra biela ikea stolicka. Nic lepsie som nevidela, nemala, neskusila 👍