Jedálenská stolička pre bábätko

1. dec 2023

Ahojte viete mi nejaku odporucit? Nie nejaku extra drahu ale zas ani taku co je nekvalitna. Idealne taku co dietatko aj dlhsie vyuzije. Nevyznam sa ktore su dobre ani ake maju funkcie

lucia13022023
1. dec 2023

My máme peg perego prima pappa, u mňa vyhrala lebo je polohovatelna, kožená a mali ju tu na predajni tak som ju mohla mať hneď 🤣 používame od cca 5 mesiacov

zuzanka.zuzu
1. dec 2023

máme chicco polly 2 štart fancy chicken a sedí na nej ešte 2,5r 👍 mali sme aj prima pappa peg perrego, už predaná a za mňa je to skôr imidžovka než kvalita. ale o chvíľku sa ti sem nahrnu obdivovateľky rastúcich stoličiek tak si ujasni najskôr akú chceš...

gumkac19
1. dec 2023

My sme mali https://www.feedo.sk/kinderkraft-detska-jedalen...
Polohovateľná, používali sme od 6m do 3.5r

autor
1. dec 2023

@zuzanka.zuzu a tie rastuce su teda podla vas zle? Lebo ja prave neviem co chcem ani co je dobre😂

autor
1. dec 2023

@gumkac19 dakujem presne som nad touto uvazovala. Boli ste spokojni? My mame trosku vacsie babo

gumkac19
1. dec 2023

Jj boli sme spokojní, aj dobre sa umývala, nemám jej čo vytknúť

bolarazjedna
1. dec 2023

Za mňa Ikea antilop stolička. Lacná, ľahká na umývanie, viacero kamošiek mi nezávisle od seba potvrdilo, že pomer cena: kvalita je najlepšia.

simona92101
1. dec 2023

Jané milla,vyuzitelna od narodenia-moznost polohy az do lahu

cookie29
1. dec 2023

za mna tripp trapp od stokke. Drahsia, ale vyuzitie od narodenia do dospeleho... a nezabera vela miesta.

Alebo ak vazne nechces investovat tak kludne Ikea antilop ALE babatko musi samostatne sediet a musi sa k nej prirobit opierka na nohy

autor
1. dec 2023

@gumkac19 a teda do 3,5r musela uniest aj viac ako 15kg nie? Je k nej napisane ze ma nosnost 15 kg ale nasa ma 4,5 mesiaca a ma uz skoro 8kg

autor
1. dec 2023

@cookie29 pozrela som ale 260€ za stolicku co by sme potom nevyuzili nedam.. je ine keby sme ju potom chceli este pouzivat

cookie29
1. dec 2023

ja som ju kupila za nejakych 50-60 z druhej ruky 🙂

vkatush
1. dec 2023

@lucia13022023
Tiež máme Peg Perego Prima papa follow me.
Dávať som ho tam začala od 3 alebo 4 mesiaca, keďže sa dá pekne polohovať a papať začal od 5.
Používame každý deň, nie len na jedenie, ale aj keď je pri mne v kuchyni. Spokojnosť.

majlo1234
1. dec 2023

Podobny styl ako stokke maju aj hauck, a za polovicnu cenu, mozno aj menej. Ja som sa rozhodovala medzi nimi, sice mam Stokke, ale kamoska ma tu od Hauck a su podla mna porovnatelne

gumkac19
1. dec 2023

3.5r váži aktuálne 16kg

janicast
1. dec 2023

Odkiaľ si ?kamoska má na predaj kvalitnú,stav fantastický,lebo ona je taky pedant,až som.z toho na nervy 🤣🤣byva v Čuňove

letfenixa
1. dec 2023

Ako to myslíš, že ju potom nevyužijes? Syn má 7 rokov a jednu rastúcu má pri jedalenskom stole, druhú pri písacom.

sudocek
1. dec 2023

Máme Kinderkraft.A nemenila by som za nič.

autor
1. dec 2023

@letfenixa no 7 rocne dieta moze sediet uz aj na normalnej jedalenskej stolicke cize nevyuzijem to dlhodobo. Aj pri pisacom stole mame riadnu kancelarsku stolicku.

aliaray1
1. dec 2023

@zuzanka.zuzu mame presne tuto istu. Je to topka.

letfenixa
1. dec 2023

@autorka ak myslíš kancelarsku na kolieskach otocnu, ta nie je vhodná pre malých školákov.

mima1608
1. dec 2023

My máme New Baby Grey Star. Je polohovateľná, ľahko sa umýva. My sme spokojní s ňou 😊

guiseppinka
1. dec 2023

Este si nesedela na tripp trappe. Tiez odporucam. Mame doma 3. Su to genialne stolicky a uprimne, lepsie sa mi sedi na nej ako na obycajnej... Tu vanicku vies potom predat, ked uz ju nebude treba a mas stale plnohodnotnu stolicku.. a suma sumarum, ked zratas kolko das za stolicky dokopy, tak bude to viac ako za tripp trapp

autor
1. dec 2023

@letfenixa nie nemyslim

domiklik
1. dec 2023

Chicco polly magic, pekná, polohovatelna, stabilná, kvalitná, zaberá veľa miesta, od určitého veku tam nechcel sediet, druhýkrát by som ju nekúpila.
IKEA antilop, veľa muziky za malo peňazí, zakydas utroes hotovo, dobre sa čistí, žiadne zbytočné záhyby ako chicco polly magic.
Stoke tripp trapp, najdrahšia ale dá sa použiť najdlhšie, rastie s dieťaťom, dá sa zasunúť ku stolu, fakt pekný dizajn, za mna top

autor
1. dec 2023

@guiseppinka sedela som na nej u krstnej a ja netvrdim ze sa na nej zle sedi len mi mame vsetko ladene do isteho stylu a tato stolicka by mi potom ostala taka odveci cize kupovat iba na toto baby obdobie mi to pride odveci ak ju niekto vyuzije aj dlhsie tak to sa uz oplati investovat