Jedálenská stolička

15. dec 2022

Dobrý večer, tie detičky na UM ktoré majú začať s prikrmami od ukončeneho 4mesiaca už väčšinou sedia sami alebo? Som prvorodicka malý ma 2 a pol mesiaca a na vianoce by sme chceli kúpiť niečo užitočné co využijeme ale rozmýšľam ci už teda v tom 4 mesiaci detičky sedia samé alebo ešte nie, samozrejme sa využije tak ci tak ale keď je to sedenie ešte ďalej ako 4m tak teraz by som kúpila radšej niečo iné, tak teda ďakujem

petamich
15. dec 2022

nie to len zazracne deti v 4 mesiacoch sedia same 🙂 treba kupit polohovaciu, kde bude dieta v polo-sede/lahu, my napr. sme nemali polohovaciu ale Stokke Trip Trapp s newborn setom, niekto krmi aj vo vajicku (autosedacke), kadeako sa to riesi

beata_k
15. dec 2022

4 mesacne nesedi ani omylom. A uz neplati pravidlo, ze deti na UM musia prejst ukoncenym 4m na prikrm. Polohovatelne kresielko/stolicka do pololahu. Urcite neposadzat ked same nesedi.

veronika3110
15. dec 2022

my máme toto a zatiaľ spokojnosť
https://www.predeti.sk/starostlivost-o-dieta/kr...

andreatytler
15. dec 2022

Jedalenska stolicka je jedna vec co by som urcite nekupila ak by som mala dieta este raz. Vyuzili sme to velmi kratko. Syn v tom nechcel sediet ked uz bol samostatny. Mal nervy a nechcel v tom jest. Kupili sme uciacu vezu do ktorej si vyliezol a jedol na stojaka a vtedy sa vsetky nase problemy s jedlom vyriesili.
6 mesiacov deti jedia tak ze ich mama drzi v naruci a potom ich zrazu posadi do tvrdeho cuda a mama je oproti nim ako oponent. Deti chcu byt pri jedle v kontakte s mamou. Jedlo je prijemny zazitok a tak sa im to spaja s objatim. Zistila som to az ovela neskor ked uz syn vedel rozpravat a vzdy ked mu nieco velmi chutilo, tak ma chcel objimat. Podla mna vela deti odmieta prve prikrmy prave aj koli tomuto.
Ja by som krmila tak ze mi dieta sedi v lone a neskor ked uz bude vediet sediet, tak na normalnej stolicke vedla mna s nejakym vankusom aby bol vyzsie a ked uz vie aj chodit, tak maly stol a stolicka ako maju v skolke.

bluemoon24
15. dec 2022

Ja jsem do 7m krmila v lehatku, pak zacal sedet, tak ji ve stolicce. Mame kinderkraft enock. Mu se libi, ze je samostatny a mi, ze kdyz ji, muzu uklidit v kuchyni, povesit pradlo v mistnosti, atd. Ale koupit na Vanoce muzes, jen vyuzijete pozdeji. Popripade na nektere se da koupit novorozenecka vlozka, kde miminko je v pololehu a tam ho krmis, to jsme ale nemeli.

essenceee
17. dec 2022

ja som dávala dieta do stoličky až ked samo sedelo. Ale inak je stolička prakticky darček . Mala som plastovu, aby sa dobre udržovala

lia2022
22. dec 2022

My sme presne tak isto kupovali minulý rok ako vianočný darček..malý mal 4mesiace. Kúpili sme poľohovateľnú Penne-baby design. 4mesačné bábätko nesedí, ale využili sme ju od prvých príkrmov v polosede a využívame stále ale už samozrejme normálne v sede. Kúpu neľutujem, malý sa do nej sem tam pýta sadnúť aj v priebehu dňa keď nemá čas kŕmenia a hrá sa tam chvíľku s autíčkom. Takže sa mu tam zrejme páči.

zorkahorka
28. dec 2022

Dokym neswdel,krmila som v kresielku.jedalensku stolicku mame uplne obycajnu plastovu z ikei.lahko sa cisti,dieta v nej nie je utopene,takze sa vie pekne s lyzickou napapať neskor aj samo