Jedálenská stolička 0+

1mata
23. jan 2022

Ahojte. Mate skusenost s jedalenskou stolickou, ktora sa da polohovat a je vhodna pre dietatko od narodenia? Tie ktore taku stolicku pouzivate, poprosim vas link a bola by som vdacna aj za foto, ako vase babatko v takej stolicke lezka. Dakujem 😉

andrea_prestastna
23. jan 2022

@1mata ja som krmila v lehatku vibracnom

1mata
autor
23. jan 2022

@andrea_prestastna lehatko mam aj ja, ale nechce sa mi k nemu krcit 🙈

1mata
autor
23. jan 2022

@anne_mary2 ta sa mi pozdava 😊 nemate foto, ako dietatko v nej lezka?

1mata
autor
23. jan 2022

@denda007 presne tuto som uz pozerala, len som sa nedocitala ci sa tam musi dokupovat aj ta vlozka pre babatko, alebo je to ako komplet.

denda007
23. jan 2022

@1mata je to kompet

1mata
autor
23. jan 2022

@denda007 dakujem

zafir
23. jan 2022

@1mata Peg Pérego Siesta

1mata
autor
23. jan 2022

@prvosienka88 aj ta sa mi paci, dakujem.

1mata
autor
23. jan 2022

@1mata zenusky a nemate fotku dietatka v lezmo??

izabela181
23. jan 2022

@1mata my mame Peg perego prima pappa follow me, toto je najnižšia poloha vtedy mal maly asi 3-4 mesiace 😊 neviem si ju vynachváliť

petamich
23. jan 2022

@1mata my mame rastucu Stokke Tripp Trapp a k tomu newborn set - kedze je to takmer lah/pololah tak tam bol takmer od narodenia a v nom aj krmime

lenuska9999
23. jan 2022

@1mata Caretero Indigo .. odporúčam vsetkymi 10 .. mam ju vo farbe beige.. je to zároveň poháňaná hojdalka, malý v nej rád zaspával. Teraz ma 2 a pol roka a stále v nej Papa..

zuzanka.zuzu
23. jan 2022

chicco polly 2 start - má zužujúci chrbátik takže bábätko nepadá do strany (keďže ešte nevedia sedieť tak ich berie do strany, nášho aj v kresielkach), príde mi to podobné autosedačke 🙂

kika12345k
22. aug 2023

@lenuska9999 dobrý deň zvažujem caratero indigo. Viete mi napísať recenziu na nu? Nie je to lacná investícia preto si ju chcem dobre premyslieť. Vy vašu asi nepredávate že? Stojí za tie peniaze?

lenuska9999
22. aug 2023

@kika12345k dobrý deň, za mňa to bola jedna z najlepších investícií. Kúpila som ju keď mal maly cca pol roka a zo začiatku sme ju používali ako hojdačku. Malému sa v nej hneď páčilo , má množstvo zvukov a melódií , dokonca hlasové ovládanie, že keď začne dieťa plakať automaticky sa zapne hojdanie na strednú stupeň rýchlosti a nejaká jemná melódia na ukludnenie. Je tam niekoľko nastavení rýchlosti, opierka sa polohuje . Dokonca keď je zaseknuté sedadlo v rovnej polohe (nie odistene na hojdanie) ide až do úplného ľahu. Ako jedálenská stolička mu slúžila cca do 3 rokov, teraz má 4 a vmestil by sa tam doteraz, alé máme ďalší prírastok , ročné dievčatko, tak teraz stoličku využíva ona. Pultik je odnimatelny.. poťah na stoličku sa ľahko perie .. neviem ešte čo by som k tomu napísala. Kľudne sa opýtajte, keď chcete niečo vedieť. Stoličku zatiaľ nepredavam, ani tak skoro nebudem, keďže ako som písala, využíva ju ešte naša ročná dcérka. Ale videla som na Facebooku na marketplace, že predávajú tieto stoličky aj po 70-100 eur.

kika12345k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lenuska9999
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lenuska9999
22. aug 2023

@kika12345k dala som ti sem v odpovedi linky na jednotlivé inzerátu na FB, ale Modrý koník mi to zmazal 😄🤦 dobre neriešim. Stolička sa počas hojdania nedá dať do úplného ľahu, len keď je zaistená. Počas hojdania len tak do polosedu. Je tam aj taká hrazdička s hračkami s mäkké poťahy na ňu, ale využívam ju už len ako jedálensku stoličku, tak to mám odložené nech to nemusím stále prať . Tento poťah čo ostal na nej je taký koženkový, čiže to len pretriem handrou