Je značka D.D.Step dobrá voľba pre detskú nôžku?

26. júl 2022

Je značka D.D.Step dobrá voľba pre detskú nôžku? Synček už začína chodiť okolo nábytku tak pomaly rozmýšľam, akú značku obuvi zvoliť, keď začne chodiť.

surama
26. júl 2022

Ja som ich kupila, ale zatial ich este nemal. Mali rozne strihy capaciek. Moj ma taky hrubsi nart, takze sme podla toho vybrali take kozene.

laurar1
26. júl 2022

Mala som aj tie, ale vyber barefoot radu a daj si pozor, aby nemali tvarovanu vlozku. Vlozka musi byt uplne rovna, tenucka a ohybna. Ja som na zaciatok malej davala kozene capacky aj na von, neskor som kupovala hlavne znacku froddo. DDStep mi pripadali velmi siroke, moja ma skor uzku nozicku.

helcanw
26. júl 2022

Syn nosil od začiatku dd step, ale ja som kupovala alternatívu k bf - sú veľmi ohybne a majú veľa priestoru v predu na pršteky, ale narozdiel od klasiky bf majú tvarovanú stielku a pevnú pätu. Ja som veľmi spokojna, ale samozrejme záleží od tvojich preferencii, čo požadujes pre dieťa.

nevenka
26. júl 2022

@helcanw prosim Ta, ako ich rozlisim, ked idem objednavat? Nesmie tam byt to slovo barefoot? Ja prave hladam pevnu patu a take sirsie topanocky okolo prstekov. Dakujem.

babyfrog
26. júl 2022

@nevenka páči sa toto by tymohlo pomôcť: https://www.noseniedeti.sk/n/dd-step-prechodne-...

yanni
26. júl 2022

to ti takto nik nepovíte. Po prve, pokyn sam nechodi bez pomoci aspon 6-8 tyzdnov netreba mu normalne topanky (capacky ci abs ponozky stacia). Potom je dolezie ajkyj tvar nohy ma, nart, a celkovo miery: dlzka a sirka nohy. BF dd step su skor na siroke nohy s vysil nartom.

dzejsik
27. júl 2022

tiez sme nosili dd step alternativu k bf na zaciatku, ale dolezite je hlavne aby sadli na nozku … prve topanocky ist niekam poskusat a podla toho potom vies aj objednavat

autor
27. júl 2022

@dzejsik @helcanw mne sa tiež skôr páči tá alternatíva k bf
Syn má takú nôžku plutvičku, pätu má úzku a potom sa mu nôžka rozširuje.
Pôjdeme poskúšať. Snáď nám v obchode poradia.
@yanni

helcanw
27. júl 2022

@nevenka tiež mi pomohla tabuľka čo je v odkaze od babyfrog, plus niekde som narazila aj na info že aj rada 056 je takáto, ta tam uvedená nie je. (dávam aj foto ktoré mame my)
Ja aj keď nejdem cestou bf, snažím sa vyberať topánočky aspoň take ktoré sú viac ohybne a majú dostatočný priestor na prsty aj z iných značiek, pripadne má syn viacero aby ich striedal.