Skúsené maminky, prosím poraďte mi. Vahame medzi týmito dvoma postieľkami bude to naše prvé babo, ani nevieme ci v nej bude spinkať, tak zase nechceme dat veľké peniaze do postieľky. Myslíte, že je dáky rozdiel medzi týmito dvomi postieľkami, alebo je to čisto o dizajne? Mne sa teda paci viac ta druhá.
Ide iba o dizajn, mozno pri tej prvej su vyberatelne priecky ale nemusia byt ....
Mne sa viac paci ta s tyckami... lepsia viditelnost a lepsia ventilacia.
Nas pouzival tie tycky ako drziaky ked sa ucit stat. Velmi dobre sa mu to chytilo do rucky.
Citala som jednu recenziu ze ked je ta cast pri nohach pevna doska, moze to fungovat ako bubon, ked sa dieta nauci do toho kopat. Niektore su velmi hlucne. Ak sa ti da, pobuchaj po tej casti, ci je to hlucne. My sme radsej volili taku co ma tycky na vsetkych 4 stranach.
Určite s tyčkami. A dať si pozor pri kúpe ideálne keď má postieľka 3 polohy uloženia roštu. A my máme takú kde sa dá dať jedna bočnica preč a máme postieľku prirazenú k posteli. Teda mali sme pokiaľ malý nezačal plaziť a skúšať štvornožkovať 🙈😁 je to výhoda spať spolu ale vedľa seba 😊
@andreatytler yo s tym bubnom by ma v zivote nenapadlo🙈
Určite takú aby sa dala prestrcit dospelácka ruka. Ja som mala prirazenu pri posteli a milión x hľadať dudel, prikrivat, držať za ruku a neskôr bolo super vybrať stredové tyčky
@luciannka83 Ved ani mna by to nenapadlo ale ked som to citala, isla som do obchodu a pobuchala po tej postielke a neskutocne hlucne... ale musim povedat ze to bola lacna postielka a ta doska bola taka dost tenka... ak by to bolo hrubsie ako proste nejaky kus dreva, tak do toho aj ked udries, nebude to bubnovat.
Ale zase netreba kupovat drahe. My sme kupili najlacnejsiu co mali v IKEA a sme velmi spokojni.
S tym prestrcenim ruky ma @fiafia pravdu. Aj ja som rada ze prestrcim ruku niekedy, ale zase davaj pozor na to aby tie listy (tycky) boli dostatocne nahusto, aby sa do medzery nemohla dostat detska hlavicka. Ale to len ak by si kupovala pouzitu starsiu postielku. Dnes co sa robia a predavaju, musia mat medzery male.
@fiafia všimla som si, že sú v ponuke také sa dve tri tyčky v strede vyberú. To je na čo prosím ťa? Naozaj sa v tom nevyznám 😀
Ked vyrastu preliezaju postieľku je to nebezpečné,takto sa v strede vyberu tycky a vyjde dieťatko tadiaľ. Raz sa naučí z postieľky utiecť a toto je aspoň bezpecne pre dieta
ahoj ja by som volila tiez s tyckami nas maly je taky krab pustovnik co sa tyka spania v kuse sa obuchava a myslim ze tie tycky lepsie tlmia naraz akurat sa stahoval do svojej izbicky a velkej postele tam je klasika zabrana no obuchuje sa tam poriadne
ma 2 roky a 8 mesiacov takze postielku sme vyuzili urcite taku kde sa da spustat cela bocninca pretoze ked je matrac na najnizsej polohe je lahsia manipulacia s dietatkom (napr. nocne prebalenie)
tiez sme ju mali zo zaciatku odmontovanu a pri posteli jednoduche nocne kojenie nemusis vstavat len si sadnes vezmes babo a je to
tie vyberatelne tycky su na to ked je dieta uz vacsie aby mohlo vojstv a vyjst z postele ale my sme mali aj taku a nezdalo sa mi to prakticke lebo ty sa k babu kym to nevie nedostanes treba mysliet na to ze sa budes k nemu zohybat vkladat ho dnu vyberat takze jednoznacne zosuvaciu bocnicu
a este tiez sme mali chvilu zvyk zaspavat ze sme sa drzali za ruku to pri tej 2 nedas co sa tyka cumla to neviem necumlame
moj nazor
prajem vsetko dobre🙂
Aha, super ďakujem veľmi pekne baby za tipy 🙏🙂
A ešte sa spýtam, býva k postieľke aj taky ten spodný šuplík. Mali ste ho niektorá? Je to praktická vec alebo zbytočnosť?
Ak ste ho mali, čo ste v ňom mali uložené?
suplik som nemala, ale mat ho tak tam drzim rezervne plachty, plienky, cokolvek..
v prvej ho pomedzi latky budete lepsie vidiet a on vas