Ahojte mamicky mala by som otazku- je vhodny cerveno cierny kocik aj pre chlapceka-jedna sa o ten kocik co je na obrazku Caretero. Popripade ak mate niektora takito poprosim o recenziu dakujem🙂
@klaudika11 jasne, ze je. Aj ja som mala cerveno cierny. Staci par chlapsko ladenych doplnkov a je to.
@klaudika11 kľudne, ber to ako doplnok pre mamicku a aspoň sa budeš mať o čom vždy rozprávať: )...keď sa budú čudovať, že vnútri je chlapček. Možno zvaz aké farby bude mať oblečené, tá červená konstrukcia je dosť výrazná. A nebude zle vyzerať, ak sa poskriabe?
Je!!👍
Podla mna je to ok. A velmi sa mi paci tento tvoj! 🙂
Mam dvoch chlapcekov a cerveno-cierny kocik. Idealny k cerveno-ciernemu kabatu☺
@klaudika11 boze je nadherny 😍😍😍😍😍 ja mam cerveno cierny sportovy. skoda ze takyto som nevidela ked som zhanala 😕
Dakujem Vam elmi pekne za odpoved 🙂 Tak si ho teda kupime 🙂 Len som si tymi farbami nebola ista🙂
@klaudika11 mozes mi dat link, pripadne cenu? ved co ked sa este zadari 😀
Pekný kociarik,hodí sa aj pre chlapca,prečo nie?
@klaudika11
@klaudika11 cervena je pre chlapcov naj!
Ale musim priznat, ze par ludi sa pytalo, ci mame dievcatko. Ale nech si mysleli co chceli. Mne sa cerveny pre chlapca pacil. Je jedno aky je kocik, hlavne ze je v nom zdrave dietatko a mamina si moze spravit radost aj vyrqznou farbou. Tie musim priznat, ze po cervenej som sla do sedej a potom do bezovej varianty....
No ja som mala cerveny sportak. Sedel v nom syn a stretla som znamu a ona ze, ake pekne dievcatko. Pozeram na nu, div mi oci nevypadli z hlavy, syn v rifliach, botaskach, zelene tricko, modra siltovka a v ruke auticko. Niektory ludia su ako rezne - klepnuty z oboch stran. Kup si kocik, aky sa ti paci, ostatni ti mozu byt ukradnuti. Ked jej nedoslo, hovorim, ze mame ferrari(alebo McQueena) 😀 nepamatam si presne 😉
@ivuska027 no ja mam cerveno cierny sportiak tak sa mozem pripravit na reakcie 🙄
@svetlana35 ale prosim ta, tí, čo nas poznali to vedeli a neriešili a ostatných som mala úplne u prdele 😉😂😇
@ivuska027 ved jasne ja tiez tak inak spojenie klepnuti jak rezne z oboch stran je top 👍 Budem to urcite pouzivat 😀👏
@klaudika11 ja som.mala cisto cerveny. Prve mam chlapca. Ta farba je v pohode. Ale ten na obrazku mi pripada viac dievcensky, inak kombinaciu cierno-cervenu povazujem za vhodnu i pre chlapca.
Podla mna je to okay aj pre chlapca, podla mna je to aj tak jedno pokial nie je cely ruzovy 🙂
Ten kočík je veľmi pekný a kľudne aj pre chlapca. Červená je neutrálna farba 🙂 🙂
Je to farba sportovych aut, horolezcov, zachranarov, rozne sportove timy maju cervene dresy... v pohode. Vyber konkretneho modelu nech si vyberie autorka. Na mna je tej cervenej na rame prilis, ale kazdy ma iny vkus a vsetci mozu byt mamicke ukradnuti,pokial sa jej kocik paci aa sedi v nom milovane dieta. Ci uz chlapec, alebo dievca. Drzim palce!
na farbe vôbec nezáleží. keď sa ti páči, ber. ja som chcela červený, ale model, ktorý som si vybrala červenú farbu nemal, takže mám béžovo-hnedý. a čo sa ľudí týka... dcérka v 50 odtieňoch ružovej a niektorí sa bez problémov opýtajú, či je to chlapček alebo dievčatko 😂
@katka0123 ludia su divny, nasa nebyvala v ruzovom ale.v roznych farbach... Raz sme boli v obchode a pani nazrela do kocika,mala mala vtedy na sebe sive tricko s napisom dawid bowie a cerveny bodkovany klobucik... A pani kuka a vravi ze Aakyy kraasny chlapcek.. Tak jej vravim ze tk je dievcatko ..a ona ze heeej? A.ved nema nic ruzove.... Tomuto ja hovorim predsudok alebo ako nasrdit matku 😀
Aj my ideme mat cerveno cierny lebo ho chce tato farba a dizajn podla formuly 1 cize ozaj chlapcensky😀
@evicaveverica ja synovi tiez neobliekam modre
@svetlana35 neviem preco je to tak zakorenene. Problem v dnesnej dobe je ze naozaj vacsina dievcenskych veci je ruzova. Takze nakupujem v chalanskom. Niektore veci ruzove ma, nedalo sa inak, ale.celoruzovu ju asi nikto nikdy neuvidi, teda pokial sa sama tak neoblecie...snad nie.
@evicaveverica je v tom kusok historie. Modra bola vzdy farbou kralov, bohacov, vzacna, symbol nebies. Chlapec ako nositel rodu, vzdy preferovany potomok. Dievcata sa skor spajali so zemou, hnedou, cervenou, ruzovou.... dnes je toto uz trh. Mame na vyber.
Ja mam dvoch chalanov a vsetky koce sme mali cervene. 😁
Nemam ho ale aj ja som mala cerveno cierne pre chlapca