Je vhodné kúpiť deťom tričko s potlačou?

zuzizuz6
24. júl 2013

Kúpili by ste svojim deťom tričko s potlačou? nie je to škodlivé, či záleži u koho?

sissy27
24. júl 2013

@zuzizuz6 rozmýšľam, koľko máme jednofarebných bielych tričiek... jedno?? neviem... myslíš, že jednofarebné napr. tmavomodré je ok? ani veľmi nie, už je v tom farbivo a čím tmavšie, tým horšie... a aj žiarivo biele je niečím upravované, takže s potlačou alebo bez, je to viac menej jedno... ja v zásade nekupujem veci u číňana v smradlavých obchodoch, kde je toxické už samotné ovzdušie zo všetkých tých výparov, aj keď jasné, ozvú sa tie, čo tvrdia že všetko je aj tak z číny - áno je, ale je rozdiel či sa niečo vyrába v továrni, ktorú financuje konkrétny výrobca, ktorý si potrpí na technológie a spracovanie, alebo to šijú deti po nociach v pivnici pri svetle sviečok z igelitu...
takže nad potlačou sa vôbec nezamýšľam...

koniarova
24. júl 2013

@zuzizuz6 Nerozumiem tvojej otázke. ☹

ivett1
24. júl 2013

@zuzizuz6 prečo by to nebolo "vhodné" ... a už pár rokov kupujem takéto tričká 😉 ... s rôznymi motívmi - teraz naše deti preferujú na tričkách rôzne funny nápisy a ... strašidlá a príšerky... 😀 ... a ... tričká s potlačou nie sú žiadna novinka, tak nevidím dôvod, prečo by to zrazu malo byť škodlivé ... alebo... máš iné informácie?... pridaj link😉

fra
24. júl 2013

@sissy27 žiarivo biele? v tom bude určite chlór

saskia294
26. júl 2013

@zuzizuz6 No ja by som tiež tie čínske obchody neriskovala a pri každom farebnom tričku je riziko, že sa tam budú nachádzať nejaké rakovinotvorné látky, minule som o tom videla reportáž, ja nakupujem čisto ekologické tričká a mám odkúšané tieto v dedoles.sk, dufam, ze som pomohla

zuzizuz6
autor
29. júl 2013

ďakujem pozrela som sa, velmi pekne veci tam maju 🙂 urcite si nieco objednam a mozno aj manzelovi :D