Je veľký rozdiel medzi lehátkom Babybjorn a ostatnými lacnejšími variantmi?

andreakf
5. apr 2022

Prosím je veľký rozdiel medzi lehátkom Babybjorn a ostatnými lacnejšími variantmi? Vďaka

bbebe
5. apr 2022

babybjorn je top topov. nad inym by som ani len nerozmyslala. a uz vobec nie nad elektrickymi

valeriusk
10. apr 2022

@andreakf neviem aký je rozdiel 🙂 ale ja som najprc o Babybjorn nepocula ,kamoska mi povedala pred porodom ci som si poriesila lehatko ja ze nie tak ze mi odporuca babybjorn… strasne ma odrsdzala cena lebo ako MA SAKER … ale povedala som si mam kupit hovadinu radsej nieco lepsie tak som isla na bazos kupila a poviem pravdu je to nb.1 vec mala ma 2 mesiace a v tom ju zahojdáme .. zaspinka tam proste neľutujem ako je oravda kebyze som za vodou ok kupim si nové ale ako nezťažujem si ani lehatkom kúpeným z bazosu ;) …ale urcite odporucam BABYBJORN !

bbebe
10. apr 2022

@valeriusk 🙏 najlepsie lehatko. mercedes medzi autami 😀

nikasmile
10. apr 2022

@andreakf my máme klasickú hojadčku aj babybjörn. Takto...hojdačku využívame na zábavu, pohojdá sa pohrá jej melódie a tak. BB sme tiež nepoznali pri prvom. Ale s malou sme skúsili a veľmi sa jej v tom páči. Ten sed je super, dobre sa s tým manipuluje my v nej máme aj príkrmy, je ľahká na prenos, cestovanie a fakt je tam malá mega spokojná 😀 kupovali sme novú...ale stojí to za to aj keď cena je že dosť vysoká🤨

valeriusk
10. apr 2022

@bbebe tak tak ;)