Je v zime lepší nánožník alebo fusak pre ročné dieťa?

lylyjana
20. jan 2021

Ahojte zienky 🙂 v sportovom kociku pouzivate podlozku do kocika? Oplati sa to kupit? (Mame cybex priam).
A v zime vyuzivate fusak v sportovom kociku alebo len nanoznik? Lebo mame aj Cybex fusak, no nie je extra teply na taku tuhu zimu. Neviete nejaky dobry teply fusak alebo nanoznik odporucit?
Vdaka! 🙂

hettinka
20. jan 2021

@lylyjana ja som za fusak, využiješ sj na sánky aj v kočíku.
Ja dom mala fusak Emitex, neviem, či ešte vyrábajú, ale bol super, teplý, odolný a nás mladý sa vošiel do 2 rokov, drobnejšie dieťa aj do 2,5-3r

lylyjana
autor
20. jan 2021

@hettinka a nesmysal sa? A ma aj otvor na nohy? Vdaka 🙂

didi2102
20. jan 2021

@lylyjana ja som tiež za.fusak,mám už 2.dieta a nánožník na športovy ani nemám a nepotrebujem ho,je kopu fusakov kde sa dá spodokodopnut,samozrejme všetky fusaky majú otvory na pás to je už štandard

hettinka
20. jan 2021

@lylyjana ja som mala taký ten “rastúci” - Emitex combi, spodok sa dal odzipsovat, a zmenšiť/zväčšiť podľa potreby. A keď už bol syn väčší a aj chodil, spodok som dala preč a nesplnil sa mi od topánok.
Má otvor na pasy v kočíku, nešmýkal sa.a mala som bledohnedý, prala som v práčke a nič sa mu nestalo.

anabell1985
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jajka71
20. jan 2021

My sme mali emitex fusaky a stačilo, nánožník mame ale využili sme len kratucko, ostali nami takmer nepoužité....