Je teplomer Thermoval duo scan od Hartmanu presný?

mariakajelova
12. dec 2012

Zvažujeme kúpu hore uvedeného teplomeru. Máte ho niekto? Je presný?

sandrika1986
13. dec 2012

My máme teplomer Thermoval Rapid Flex od Hartmanu, kúpili sme ho v septembri, síce to nie je ten, na ktorý sa pýtaš, ale ten čo mám ja, tak som s ním spokojná.

lubka73
3. jan 2013

@mariakajelova neviem ci uz nie je neskoro, ale ja som ho kupila 29.12. a dnes som ho bola vratit. Kupila som ho pre malu, ale najprv som si ho odskusala na sebe a bola som sklamana, nakolko na cele som mala 36,7 st. a v uchu 38,3 st. a ako som sa docitala merania sa mali zhodovat ☹ takze bol tam dost rozdiel, normalna teplota, alebo vysoka teraz si vyber 🙂

elilly
17. apr 2013

ahoj 🙂 tak neviem ci si sa uz rozhodla, ale my ho doma mame a som s nim spokojna. Maly ma rok a ten pohyb nad ockom (nutny pre spravne meranie) sa mu paci, drzi hlavicku a potom spolu pozerame kolko nam to nameralo 😉 drzim palce (hlavne aby ste ho nepotrebovali casto 🙂

silvapokorna
8. jan 2014

Ahoj. Aj ja mám presne Thermoval Duo Scan a som spokojná. Používam ho už pre staršie deti, ale baví ich to. Klasické meranie bojkotujú, nikdy nevydržia, než sa teplota zmeria klasicky. A s týmto šikovným infračerveným teplomerom je to raz dva. Na stránke majú aj podrobný video návod. Nedávno sa nám práve hodil a malú to meranie a pípanie zabavilo. Za mňa doporučujem. 🙂

adowik
24. mar 2014

Ahoj, na teplomer sa dá spoľahnúť. Meria presne, rýchlo čo mi vyhovuje. Mamičky v mojom okolí ho majú taktiež, sú s ním spokojné 🙂 Odporúčam poriadne si prečítať návod prípadne pozrieť videjko. 🙂

silvapokorna
18. jún 2014

@adowik súhlas, to videjko je veľmi nápomocné. ak by niekoho zaujímalo je tu www.thermoval.sk. teplomer je spoľahlivý, ale treba sa vyvarovať chybám pri manipulácii. inak veľká spokojnosť. 🙂

matula333
6. sep 2015

Prosim Vas kocky tie co mate tento teplomerik..nieje hlucny? Da sa s nim merat aj pocas spanku?

matula333
6. sep 2015

@silvapokorna
@adowik
@elilly ahojte kocky mozem sa opytat ci nieje teplomer moc hlucny a ci sa s nimda merat pocas spanku?dakujem velmi pekne