Zvažujeme kúpu hore uvedeného teplomeru. Máte ho niekto? Je presný?
@mariakajelova neviem ci uz nie je neskoro, ale ja som ho kupila 29.12. a dnes som ho bola vratit. Kupila som ho pre malu, ale najprv som si ho odskusala na sebe a bola som sklamana, nakolko na cele som mala 36,7 st. a v uchu 38,3 st. a ako som sa docitala merania sa mali zhodovat ☹ takze bol tam dost rozdiel, normalna teplota, alebo vysoka teraz si vyber 🙂
ahoj 🙂 tak neviem ci si sa uz rozhodla, ale my ho doma mame a som s nim spokojna. Maly ma rok a ten pohyb nad ockom (nutny pre spravne meranie) sa mu paci, drzi hlavicku a potom spolu pozerame kolko nam to nameralo 😉 drzim palce (hlavne aby ste ho nepotrebovali casto 🙂
Ahoj. Aj ja mám presne Thermoval Duo Scan a som spokojná. Používam ho už pre staršie deti, ale baví ich to. Klasické meranie bojkotujú, nikdy nevydržia, než sa teplota zmeria klasicky. A s týmto šikovným infračerveným teplomerom je to raz dva. Na stránke majú aj podrobný video návod. Nedávno sa nám práve hodil a malú to meranie a pípanie zabavilo. Za mňa doporučujem. 🙂
Ahoj, na teplomer sa dá spoľahnúť. Meria presne, rýchlo čo mi vyhovuje. Mamičky v mojom okolí ho majú taktiež, sú s ním spokojné 🙂 Odporúčam poriadne si prečítať návod prípadne pozrieť videjko. 🙂
@adowik súhlas, to videjko je veľmi nápomocné. ak by niekoho zaujímalo je tu www.thermoval.sk. teplomer je spoľahlivý, ale treba sa vyvarovať chybám pri manipulácii. inak veľká spokojnosť. 🙂
Prosim Vas kocky tie co mate tento teplomerik..nieje hlucny? Da sa s nim merat aj pocas spanku?
@silvapokorna
@adowik
@elilly ahojte kocky mozem sa opytat ci nieje teplomer moc hlucny a ci sa s nimda merat pocas spanku?dakujem velmi pekne
My máme teplomer Thermoval Rapid Flex od Hartmanu, kúpili sme ho v septembri, síce to nie je ten, na ktorý sa pýtaš, ale ten čo mám ja, tak som s ním spokojná.