Žienky prosím poraďte mi, je to moc ružové? alebo sa to hodí aj pre chlapčeka? Rozmýšľala som, že plachtu by som dala nejakú zelenkavú alebo modrú a bolo by to také veselšie pre drobca. Čisto modrú nechcem.
Rozhodujem sa medzi pásikmi a tou sivou bodkovanou verziou.
Ďakujem za názory
Moja je dievčatko a má teraz obliečky krtek 😉 ako sa tebe páči tak si daj 😉
Mne sa viac páči tá sivá. Dala by som pestrejšiu farbu na plachtu. A akej farby je izba?
ta farebna je kraasna a v pohodke pre chlapceka preco nie s modrou plachtou idealna vesela kombinacia.z akej stranky to je?velmi pekne
Ta pasikava je kraaaaaaaasna ;) kludne ak sa daju dalsie doplnky do modra ;) tak moze byt ;) je to veselsie a zivsie ;) krasne farby ... ktore ho budu zaujimat ;)
@zuzinka18 kludne aj pre chlapceka.ja mam dievcatko a ma fialovu supravu a urcite by som ju dala aj chlapcekovi keby mame druhe babo.obe su krasne ale ked chces zivsie tak tu pasikovy by son dala.moja mala dostala teraz na vianoce sede oveckove navlecky su krasne ja son jejbich vybrala a povedala bavke nech jej ich kupi.teraz sa to uz nedeli na chlapcenske ci dievcenske.
Jej,ta pasikava je krasna. Odkial sa da objednat?
ta pasikava je nadherna..a kludne moze byt aj pre chlapceka.. 🙂
Mne sa paci tiez ta pasikava,hned by som si ju dala tiez. 😲
Wau to je krásne, môžem vedieť odkiaľ? 🙂 a myslím že obidve sú krásne a vhodné určite aj pre chlapčeka 😉
vhodná je aj tá prvá aj druhá. Ale mne sa páči viac druhá - tá je úplne pre chlapčeka. Ale zas prvá je živšia. no mala by som problém sa rozhodnúť.
ta pasikava je velmi pekna, urcite aj pre chlapca 🙂
@lili19 ja som ich nasla tuhttp://www.e-kociky.sk/4-dielna-suprava-do-post...[1]=Oranžová&variant[14]=90x120+cm
@malamargotka dakujem😊
Dakujem pekne za rady ja som to nasla na polskej stranke swiatmaluszka.com.pl
Ahoj, podľa mňa tá pásikavá je krajšia, ale ako píšem, podľa mňa. Bábätku je to 48, akú farbu to bude mať. Ja som synčekovi po dcérkinej bielej kolekcii chcela postieľku spestriť a aj som kúpila nové hniezdo a maličký mi urobil škrt cez rozpočet, v postieľke od narodenia spal asi týždeň, potom tam začal revať, akoby sme ho drali z kože. Keďže sa stav nemenil ani po viacerých skúšaniach, stala sa postieľka len odkladacím kusom nábytku s baldachýnom a krásnou "výbavičkou". Mimochodom, dcérka mala od toho istého výrobcu kúpenú sadu - bielu a obliečky ešte na výmenu druhé bledomodré 🙂 Kočík sme mali modrý - aj pre dcérku a teraz pre synčeka (ten istý). V konečnom dôsledku prídeš časom na to, že to všetko sú úplne nepodstatné veci 😀
@zuzinka18 ahoj, mne sa tiez viac paci ta pasikava suprava. babatku len prospeje, ked bude mat okolo seba pestre farby, viac ho uputaju. a ked k tomu das este nejake doplnky v cisto chlapcenskych farbach, tak to bude paradne vyzerat. 🙂 moj syn mal v postielke kriklavo zeleny mantinel s bielymi oveckami 😀 a nikde sa tak dobre nevyspal, ako v postielke, dokonca sa do nej aj sam pytal 😀
@zuzinka18 prosim ta budes si ju objednavat?
skôr by som ju dala pre dievčatko, ale je nádherná a chlapčekovi určite neuškodí
Pásikavá je úžasna☺...čím pestrejšie,tým krajšie☺
@malamargotka Ešte neviem 🙂
Ja som dcerku vozila v modrom a teraz synceka v cervenom kociku. No a co. Daj, co sa ti paci. Jemu to bude jedno a ostatnych do toho nic 😉
@zuzinka18 Tá pásikavá je krajšia, taká živšia 🙂 Nevidím dôvod, prečo by to nemohlo ísť aj pre chlapca.