jetakyto overal vhodny na von alebo na doma
Dietatu do kocika na jesen by som ho kludne dala.
Takému malému dieťaťu je to jedno
Malému do kočíka úplne ok,veľké dieťa čo už behá tak iba na doma
@lentilka1994 syn bude mat tri roky na doma ked som mu to dala v zime bol spoteny a to nemame doma extra teplo
@lentilka1994 tu je lepsie vidno ten material
tak mu to daj von... ak už ho máš doma kúpený tak škoda aby len tak stál...
@lentilka1994 on ho dostal od svokrovcov ale asi najvhodnejsi bude na von lebo fakt zbytocne by mi stal doma len mi prislo neprakticke na von ked sa to zaspini
@lentilka1994 ja som mala podobný, keď už bolo chladnejšie, tak som dala len pančušky a tričko, na to overal a keď bolo ozaj chladno, tak bud ešte vestu alebo bundu 🤷♀️
@lenka2710 tiez som tak olanovala dat mu pod to pancuchy a nieco tenke navrch
@lenka2710 len som si na nikom taky overal nevsimla tak som nevedela
Skor by som povedala, ze je vhodny na doma. Je to dost taky nasiakavy material a teraz vonku casto prsi a su rozne kaluze, tak neviem, no pride mi skor ako taky domaci ubor
Mne to príde fakt ako pyžamo,alebo teoly domáci ubor, ak doma sa malo kúri, či tak nejako. ešte maličké dieťa, ktoré sedí v kočíku, by som do toho obliekla, ale 3 ročný aby behal po vonku v tom? V kočíku už asi sedieť nebude.
A okrem toho, to ma aj nožičky ten overal? Ak áno, ako ho obujes, lebo zrejme budú to také hrubšie, vojde na to topánočka?
@javorinska presne, ešte do kočíka pre iba sediace dieťa ok, ale keď bude behať, okamžite to bude začapane, premočene. Nepraktické to je na behanie vonku.
@lentilka1994 urcite by som ho nedavala dietatu von. Je to domaci ubor, pyzamo - presne aj v tychto sekciach ich predavaju v obchode. Napr v sobotu som ich videla v C&A - mali asi 10 vzorov.
Moje deti to volaju dekožama (z nejakeho filmu si ten nazov ukradli, akoze deka a pyzamo dokopy 😂😂)...je to ako zupan, ked mas doma chladno. Dcera to mala oblecene asi 2x, ked sa pocas zimy osprchovala, dala do pyzama a bolo jej pri tv chladno. Absolutne zbytocny kus oblecenia, jedine ze by uz nebol na SK plyn. Vonku som v tom v zivote nikoho nevidela 😂😂😂
@lentilka1994 no co na to povedat, svokrovci asi chceli potesit dieta, ale nad praktickostou nepremyslali. Na vonku to podla mna nie je, bude to hned zaspinene a vlhke teraz na jesen. Toto je klasicke teple domace oblecenie/pyzamo. Inak podla mna zbytocny kus oblecenia, sorry.
Ja som take mala pre dcéru na jeseň. Super na von. Ja som mala jednofarebne. Hentake strakaté sa mi nepáčia, ale ako sa hovorí, darovanemu koňovi nepozeraj na zuby
@lentilka1994 moje deti v takom spia. Lebo v spálni majú v noci chladno a nechcú sa zakrývať
@lentilka1994 je to dosť nepraktické, pokiaľ máte doma teplo, tak to predaj alebo daruj a máš po probléme 😉
@lubina no ved prave☺️
@dadis mne teraz dala znama veci pre syna po jej malom. A asi 10 takychto dekožám 😂👍 prva co ma napadlo, ci doma nekuria, lebo si neviem predstavit, kde by som to dietatu davala a doma sa v tom musi uvarit. Ale ano, mozno ich tuto zimu pri cenach plynu vyuzijeme.
Je to vyslovene na doma, v zime vyuzijes ak nekurite na 25 stupnov, my mame tiez a v zime sa syn vytesuje aky makkucky
@amelie2017 Moji su horkokrvni obaja..dcere som kupila tu dekožamu v Lidli vo vypredaji za 3,99, ked mala obdobie, ze sa jej lamy pacili - bola biela, na kapucke usi a neviem, co este.. no velmi zlate...presne taku bielu lamu mala plysaka..velmi v tom bola zlatunka, ako plysacik ❤️, len jej v tom bolo teplo ako v pekle 😂😂😂..fakt asi 2x to chvíku mala a potom sa z toho spotena vyzliekala 😂😂
mne to príde dosť také pyžamkovské :D ale tak už som v kadečom videla deti behať po vonku, takže zas tak divné by mi to asi nebolo :D