Je športová postieľka vhodná pre novorodenca?

teedynka
5. feb 2013

Skúsené maminky, je vhodná športová postieľka aj pre novorodenca? Boli ste spokojné s polohovátkom?

extrate
5. feb 2013

@teedynka čo to je športová postieľka? myslíš takú cestovnú ?

hruska82
5. feb 2013

@teedynka Vhodna by bola, ale musis mysliet aj na to, ze po porode sa ti bude tazsie zohynat (hlavne ak porodis cisarskym) a to mimi treba vkladat a vyberat. Cestovne postielky su vacsinou hlbsie. Klasicka drevenna postielka je polohovatelna. My sme kupovali drevennu. Ak pojdeme k svokrovcom, tak tych par noci moze prespat v kociku ;)

extrate
5. feb 2013

@teedynka
@hruska82 sú aj také cestovné postieľky čo majú také "druhé poschodie" 🙂 proste sa tam zavesí ten matrac vyššie a nemusíš sa zohýbať. naša malá v tom spala do 5 mesiacov. ale kúpili sme normálny detský matrac lebo v tej cestovnej bol len taký "chudák" 🙂

teedynka
autor
5. feb 2013

@extrate @hruska82 myslím tú cestovnú, polohovátko (druhé poschodie) tam určite chcem, aj z praktického dôvodu a aj nepáči sa mi, aby bolo tak nízko od zeme, predsalen prach a smietky.... len sa rozhodujeme, či reparovať starú klasickú postieľku alebo postačí aj táto cestovná...

hugoleon
5. feb 2013

Ak chces sportovu-polohovatelnu, musis trosku zainvestovat...ale aspon nebude mat babo otrieskanu hlavicku (ked sa bude batolit) o kolicky na klasickej drevenej ( ani mantinely jej nepomozu ).

teedynka
autor
5. feb 2013

@hugoleon cestovnú máme doma v perináči 🙂 len dokúpiť poschodie treba... a nemôže sa tá postieľka prevrhnúť?

extrate
5. feb 2013

@teedynka no ja som s ňou spokojná, máme túto
http://www.e-baby.sk/product/cestovna-postielka...
teraz už spí na tom dolnom poschodí...
matrac sme kupovali zvlášť takže nakoniec to komplet vyšlo na 100 eur.

hugoleon
5. feb 2013

@teedynka Urcite nie 🙂 My mame dvoch sarkanov a co tiiidvaja tam robia...a este sa nic podobne nestalo. Pri prvom sme mali klasicku postielku - a v noci som sa budila na to, ako si obija hlavicku o koliky (nad mantinelmy po celom obvode). Teraz mame cestovnu - dalej od steny a je to super. Uz sluzi aj ako ohradka.

teedynka
autor
5. feb 2013

@extrate nám bude už len matrac a poschodie treba kúpiť...a velmi peknú ste si vybrali 🙂
@hugoleon potešila si ma 🙂 lebo určite nebudem mať chuť celý deň behať za bábom...a aspoň sa nebude válať kade tade po zemi