Je pyžamo značky Justplay kvalitné?

sonicika
5. máj 2015

potrebujem kupit viac pyzam synovi a mam obmedzeny rozpocet...myslite si ze od tejto firmy su nekvalitne? material...atd. napiste cokolvek si myslite lebo vzhladovo su pekne a pisu 100% bavlna
http://www.justplay.sk/sk/chlapcenske-pyzamo-36...

bonaqa2013
5. máj 2015

ak píšu že 100 perc. bavlna, tak asi bude. na obrázku sú pekné, páčia sa mi, aj cena je dobrá. však pre chlapca nepotrebuješ na leto viac ako 2 ks. jedno operieš, druhé oblečie, v lete vyschne rýchlo. Ráno opereš, večer je suché. Ak by si mala problém, že nemáš pyžamko, môžeš dať aj punčošky a tričko. aj tak sa dá na jednu noc.

tilly24
5. máj 2015

tuto znacku kupis av hociakom cinskom obchode, a tiez za tu cenu , tak ak nechces platit postovne tak pozri tam, popripade v pepcu su dost lacne atiez bavlnene, obcas maju vypredaju v tescu tak aj tam s ada kupit dost lacno, a tiez v lidli, vo vypredaji s ada lacno pokupit

jessica1996
5. máj 2015

jako ja neviem, ale ja osobne si myslím že v lete sa v hentakom pyžame s dlhým rukávom a s dlhými nohavicami uvarííí.... prečo mu nestačí obyčajné bavlnené tričko a trenky, aj tak píšeš že máš obmedzený rozpočet a na spanie je to najlepšiee.... a najpohodlnejšie :P

ivett1
6. máj 2015

ja mám s touto značkou len dobré skúsenosti, aj keď je to číňan ...aj kvalita je dobrá, aj cena ... 😉

tigri
9. máj 2015