Uz dlho sa snazim zohnat nejaky normalny, rychly a hlavne spolahlivy teplomer, teraz cakame druhe babo a nechcem zazit stresy z toho, ze mi teplomer poriadne nemeria....vidim, ze tieto su teraz v akcii, tak by som sa rada opytala, ci mate dobre skusenosti....popripade aky teplomer by ste mi odporucili? dakujem
my ho máme tiež....som nadmieru spokojná 🙂 .... v pohodičke odmeriem teplotu izby, teplotu vody....a tiež teplotu na čielku 🙂 super!!!
Ja som s nim tiez velmi spokojna. Pouzivam digitalne teplomery skoro do zaciatku, ako sa zacali vyrabat, a tento je naozaj dobry, sunflower87 ma pravdu 🙂
no ten nas meral trosku divne.....rozdiel bol v namerani na cielku dcerky a nieco ine ukazalo, ked sme jej merali v zadocku inym, tak neviem.....ale pouzivali sme ho hlavne na mliecko a vodu na kupanie, len mam pocit, ze nim nemozes merat napr. dva krat po sebe, vzdy ukaze inu teplotu
nam meria presne do 38,5 stupna, tolko nameria aj v ritke klasicky... ale ako nahle teplota stupne na cca 39 v ritke klasickym tak ten digitalny je pri takej vysokej uz teplote zmateny a meria vzdy viac ako 40 stupnov..... orientacne ok, ale na presne meranie pouzivam klasiku do ritulky
Produkty od Microlife používame v nemocnici, pred použitím sú vždy overené metrológom (metrológ overuje presnosť merania...), sú presné, testami prešli, takže odporúčam, či už teplomery ale aj tlakomery. 🙂
my ho mame a uz by som nekupila. meria velmi nepresne, niekedy aj o 2 stupne viac - hlavne pri zvysenej teplote. navyse sa mi zda meranie s nim dost komplikovane - teplomer ma byt vo vzdialenosti 5 cm od cela a treba s nim pohybavat od stredu cela k spankom. tento postup je pri nasom dietati dost tazko zrealizovatelny. v strede cela je teplota vzdy nizsia , na spanku vyssia... chcem si kupit nejaky iny.
ahoj, tak ja mam infra teplomer Thermoval duo scan (od Hratmannu) a nemenila by som 😉 merias mimi na cele (alebo v usku, my radsej na cele) za tri sekundy mas teplotu zmeranu. Meria presne, rychlo, v noci mimi nebudis (meria sa pohybom po cele nad okom, od korena nosa az po spanok). Ved sa pozri sama na thermoval.sk 🙂 drzim palceky, nech ste s mimcom hlavne zdravi
Ahoj @doska , vyhodene peniaze!!! Neodporucam, meria nepresne, naposledy ked dcera mala 39.8 a on si spokojne ukazoval 38.5, alebo pred tym ked bola chora, tak uz pri dotyku som vedela, ze ma horucku nad 38 a teplomer ukazal do 37.5....a ked sme raz boli v nemocnici, tak sestricka chodila a merala a tvrdila, ze nema teplotu, pritom cela horela, tak som povedala manzelovi, nech donesie nas a zmerala som jej v ritke a mala nad 38.5...
my ho mame je dobrý, ale na ortuťovy nemá žiadny 😒
ja mam tiez zmiesane pocity, microlife meral 38,7 a druhy teplomer v zapati 37,3 kde bola pravda? bola horucka ci nebola? pri 4m babatku dost zavazny udaj a info!!!
Neodporúčam, nepresné merania, dosť veľké odchýlky po sebe nasledujúcich meraniach
Ani ja som s nim neni spokojna,v ritke ukazuje inak a digi ukaxoval bud viac,alebo menej.hruza...ja by som ho uz nekupila...
My ho máme tiež a som maximálne spokojná.
Hrozný teplomer. Raz nameria 38,4 a o minútu neskôr z rovnakej vzdialenosti /aspoň si myslím, nemeriam s pravítkom/ 37,1 st. C. Určite by som ho už nekúpila
ten digitálny, čo môžeš použiť na meranie pod pazuškou alebo aj v konečníku či v ústach je super. Stál pár € a meria presne. A potom máme aj ten bezdotykový od microlife, čo stál niekoľko desiatok € a ten si merá od buka do buka. 😀
Zbytocne vyhodene peniaze. Nepresne merania, odchylka v merani pri opatovnom premerani aj 1 stupen celzia.
ahoj ja som bola nadmieru spokojna-nevymenila by som ho za iný 😉 a je ideálny, co sa tyka vlhkosti a veru mna nesklamal 😉